Tóth Kristóf

Megjelent a Sony Ericsson M600i

A Sony Ericsson bejelentette a M600i 3G telefont, mely érintőképernyővel és kézírás-felismeréssel is rendelkezik.

Az M600i a második olyan készülék a Sony Ericsson termékválasztékában, amely a Symbian operációs rendszer 9.1 verzióját (UIQ 3.0) használja. Ennek köszönhetően a felhasználók teljes mértékben személyes igényeikhez igazíthatják a telefon funkcióit. "Becslések szerint körülbelül 650 millió üzleti e-mail felhasználó van a világon, és a tényleges mobil e-mailezés iránti igény gyorsan növekszik" - nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet európai igazgatója. "Bár van néhány önálló e-mail kezelő készülék a piacon, sokan örülnek a gyors és könnyen kezelhető, mobiltelefonba épített üzenetkezelő eszközöknek." tette hozzá az igazgató.


Az M600i egy vagy két kézzel egyaránt könnyen használható, kétfunkciós billentyűzete külön szám gombokat kapott. A leveleket 262 ezer színt megjelenítő, érintésérzékeny 240x320 pixeles 2,6" képátlójú QVGA-képernyőn olvashatjuk el. A szoftverplatformnak és a kezelőfelületnek köszönhetően több feladat futtatható egy időben - például internet böngészés telefonálás közben. Mivel az M600i UMTS-támogatást is kapott, nagyméretű csatolt fájlokkal is gyors a levelezés. A dokumentumkezelést a PowerPoint, Word és Excel, valamint az Adobe PDF-néző programja segíti.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Napjaink híreit nézve már-már elengedhetetlen a készülékhez mellékelt víruskereső és tűzfalszoftver, de mellékeltek egy vállalati hálózatok biztonságos hozzáférését lehetővé tevő Certicom virtuális magánhálózati klienst is. A telefon beépített memóriája 80 MB, de az alapcsomagban egy további 64 MB tárhelyű Memory Stick Micro memória kártya található, amely kifejezetten a sok funkciót kis méretben egyesítő mobilkészülékek számára kifejlesztett rendkívül apró tároló eszköz. Az M600i a Sony Ericsson első olyan terméke, amely ezt az újfajta memóriakártyát használja.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A csengőhangokat 40 szólamban képes megszólaltatni, médialejátszója az MP3, AAC, ACC+, E-AAC+ és m4a formátumokat ismeri. Az adatokat Bluetooth, infra vagy kábeles (USB 2.0) kapcsolaton szinkronizálhatjuk a számítógéppel, a weben Opera 8 böngészővel szörfölhetünk (van benne RSS olvasó). A telefon mérete 107 x 57 x 15 mm, tömege 112 gramm. Akkumulátora gyári adat szerint GSM hálózaton 7,5, UMTS-en 2,5 órányi beszélgetési időt, és 340 óra (UMTS-en csak 250 óra) készenléti időt tesz lehetővé.

Az M600i 2006 második negyedéve folyamán, gránitszürke és kristályfehér színben kerül kereskedelmi forgalomba hazánkban. Az M600i négyféle változatban lesz kapható: QWERTY, QWERTZ, AZERTY és orosz billentyűzettel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • elekl #36
    Típus: Sony Ericsson m600i
    Hálózat: T-mobil
    Tartozékok: kábel, töltő , 1gb memóriakártya...
    Állapot: jó állapotban van semmi baja
    Ár: megegyezés szerint
    Elérhetőség: email: [email protected] MSN: [email protected]
    Fizetés/átvétel: ahogy neked jó
    Képek:

    MSN-en webkamon tudom még mutatni müködés közben





  • timexxx #35
    nekem olyan kérdésem lenne hogy kissé karcos a kijelzö.. azt egy előlap csere megoldja? van rajta valami plexi? vagy nekem maga a kijelző karcolodott össze?
  • grebber #34
    Elfért még volna rajta egy 2Megapixeles kamera,de sajnos nincs :(
  • [18th RCT]Chaos #33
    Nekem is szimpi, lehet, hogy ő lesz a lassan 3 éves t610 utódja? :)
  • Omega #32
    A P910 nem egy olcsó teló, gondolom esse lesz az, de nekem az jobban bejön.
  • G_ArchAngel #31
    Jó a Motorola, a V600-asom odaadtam anyámnak, mert nem volt pofám üzletben eladni, a StarTac-em meg egy kisebb koccanásra összetört...

    soha többet HelloMoto, SE only;)
  • MacrosTheBlack #30
    Vegyél Motorolát, akkor megtudod mi az igazi minőség! :)
  • craesh #29
    Bakter, ennek a telónak a default memóriája 80 Mbyte!!! Én mondom 5 éven belül ugyanaz fog történni mint a vinyoknál, vagy az mp3 playereknél. pillanat alatt fognak ugrani a tárhely méretek... Mindjár jönnek a több 100 megásak, 1 gigásak, stb...
  • azirafael #28
    beteszem a kosárba...
  • szacsi #27
    ez jó (Y)