36
  • elekl
    Típus: Sony Ericsson m600i
    Hálózat: T-mobil
    Tartozékok: kábel, töltő , 1gb memóriakártya...
    Állapot: jó állapotban van semmi baja
    Ár: megegyezés szerint
    Elérhetőség: email: [email protected] MSN: [email protected]
    Fizetés/átvétel: ahogy neked jó
    Képek:

MSN-en webkamon tudom még mutatni müködés közben

• timexxx
    nekem olyan kérdésem lenne hogy kissé karcos a kijelzö.. azt egy előlap csere megoldja? van rajta valami plexi? vagy nekem maga a kijelző karcolodott össze?
  • grebber
    Elfért még volna rajta egy 2Megapixeles kamera,de sajnos nincs :(
  • [18th RCT]Chaos
    Nekem is szimpi, lehet, hogy ő lesz a lassan 3 éves t610 utódja? :)
  • Omega
    A P910 nem egy olcsó teló, gondolom esse lesz az, de nekem az jobban bejön.
  • G_ArchAngel #31
    Jó a Motorola, a V600-asom odaadtam anyámnak, mert nem volt pofám üzletben eladni, a StarTac-em meg egy kisebb koccanásra összetört...

soha többet HelloMoto, SE only;)
  • MacrosTheBlack
    Vegyél Motorolát, akkor megtudod mi az igazi minőség! :)
  • craesh
    Bakter, ennek a telónak a default memóriája 80 Mbyte!!! Én mondom 5 éven belül ugyanaz fog történni mint a vinyoknál, vagy az mp3 playereknél. pillanat alatt fognak ugrani a tárhely méretek... Mindjár jönnek a több 100 megásak, 1 gigásak, stb...
  • azirafael
    beteszem a kosárba...
  • szacsi
    ez jó (Y)
  • Inquisitor
    Olvastad a felmérést, miszerint a kamerás tulajok 90%-a sose használja zt a telefonján?
  • raingun
    "de ne felejtsük el,hogy ez a teló főleg emailezésre lett kifejlesztve!!"

No hát azon nem sokat kell fejleszteni, az email küldés kb. 10 sor, ha felület is kell hozzá max. 50 :-),
    A telefon specifikus dolgokat is figyelembe véve max 1 nap
  • j0hNnY
    ja meg persze walkman funkicó
  • j0hNnY
    nekem w800i-m van teljesen megvagyok vele elégedve beépített 38mb-os belső memória meg külön hozzá 512 memory stick tökéletes 2 megapixeles digit kamera mi kell még? . Ez se tűnik rosznak de tuti nem cserélném le az enyimre!
  • Ecology #22
    Ez egy igazán tetszetős készülék bár én is hiányolom a kamerát de ne felejtsük el,hogy ez a teló főleg emailezésre lett kifejlesztve!! A képernyő megfelelően nagy színmélységű és felbontású és az Opera böngésző meg csak hab a tortán!
  • vgez
    ha már 3g akkor szerintem videotelefon, de azt majd a drágább verzió tudja majd, (t68 készenléti idő )
  • asysoft
    Ez az M600i tetszik, érintőképernyő rulez!:) Kameráért kár, bár gondolom amiatt nincs benne, mert vannak helyek, ahová kamerás mobilt nem lehet bevinni...
  • asysoft
    Az az akkumulátor töltöttség előrejelző szerintem nem sokat ért:) Nekem T610-em van, igazából csak az állapotával vannak gondjaim (nade ne panaszkodjon az, aki kulcsokkal egy zsebben hordja, meg leejti:)), bár egy kicsivel több memóriát, illetve egy jobb fényképezőgépet el tudnék fogadni:) (Néha jól jön)
  • Yoda2005
    Szerintem jó telefon lehet! Majd megigénylem a Mikulástól! Mondjuk Sonyericcsonban melyik nem jó telefon? Volt nekem T310,T230,T290 most T630-asom van és meg vok vele elégedve! Igaz hogy a mai kornak már nem igazán felel meg mert régi! De munkástelefonnak kitűnő! Igy legalább nem fáj annyira a szívem ha tönkremegy! Amugy mint a legtöbb Sonyericssonból szerintem ebből is hiányzik az a funkció amit egy szokványos Ericsson T65-ös és T68-as tud! Ez pedig az hogy a hangerő gomb lenyomásánál kiirta hogy az akkumulátor mennyi ideig használható készenléti és beszélgetési időre! A mai csűcsmobilok közül ezt egy sem tudja! Mondjuk az érintőképernyő szerintem nem jó megoldás! de amugy jó lenne!
  • smv
    Néha jól jön. És nem mászkálok el mondjuk egy koncertre digitális fényképezővel, viszont a teló pl ott van nálam.
  • Yv@n
    Mert rájöttek, hogy baromság?
  • Cvd
    Ja, én is ezen döbbentem le. Pedig már kezdtem sajnálni elsőre hogy nem vártam kicsit az N70 megvételével, de így abszolút felejtendő. Plusz UIQ-ra sokkal kevesebb alkalmazás van, mondjuk ez lényegtelen ha a lényegesebbek elérhetőek.
  • vg
    Mé nincs benne fényképező?
  • KDOG
    hihetetlen, ez tényleg jo telefon, és fentvan sg-n pedig nem nokia :)
    pfff... mondjuk ennek talán van miértje is (pl ez tényleg jo) :D
  • dondore
    akkor megsem csak nokia hirek vannak >:P
  • dávidb
    NEM ROSZ ÉN LEHET MEG VASZEM
  • Ombika
    Abszolut nem draga ma mar 1 gb Duo hozza!!
  • HENCIG
    Anyira azért nem győzött meg, hogy jó öreg K750-met lecseréljem erre!
    :D
  • scooterbr
    Én sem komolyan gondoltam hogy lecserélem. Úgyse lenne rá zsém. Meg jókis teló ami most van. Igaz van egykét hibája vagy csak én kaptam megint ilyen hibás telót.
  • Darth Sith
    Ilyet akarooooook!! De csak az árfüggvényében.. :)
  • greg benz
    szvsz nem lehet a 2 telót egy napon említenide ha neked megfelel az a jó...ez a cél
  • SymbioC
    Memory Stick Micro - gondolom kimondottan "olcsó" bővítési lehetőség.
    Egyébkén jónak tűnik, de én nem cserélem le a K500i-t, egyenlőre elég az is.
  • Rocko
    Nem rossz, de nem győzött meg nagyon... Szerintem mobilba még mindig az S60 a legjobb. Érintőképernyó meg ilyenek túl sok. Sokkal jobb gombokkal navigálni... bár ez lehet csak az én heppem
  • FecaA
    És az ára?
  • greg benz
    aranyos,hogy visszatértek az utoljára asszem sony j70-nél alkalmazott oldagörgős dologhoz:P egyébként nagyon faja
  • scooterbr
    Megvan mire cserélem le a k500i-met.