36
-
elekl #36 Típus: Sony Ericsson m600i
Hálózat: T-mobil
Tartozékok: kábel, töltő , 1gb memóriakártya...
Állapot: jó állapotban van semmi baja
Ár: megegyezés szerint
Elérhetőség: email: [email protected] MSN: [email protected]
Fizetés/átvétel: ahogy neked jó
Képek:
MSN-en webkamon tudom még mutatni müködés közben
-
timexxx #35 nekem olyan kérdésem lenne hogy kissé karcos a kijelzö.. azt egy előlap csere megoldja? van rajta valami plexi? vagy nekem maga a kijelző karcolodott össze? -
#34 Elfért még volna rajta egy 2Megapixeles kamera,de sajnos nincs :( -
#33 Nekem is szimpi, lehet, hogy ő lesz a lassan 3 éves t610 utódja? :)
-
#32 A P910 nem egy olcsó teló, gondolom esse lesz az, de nekem az jobban bejön. -
G_ArchAngel #31 Jó a Motorola, a V600-asom odaadtam anyámnak, mert nem volt pofám üzletben eladni, a StarTac-em meg egy kisebb koccanásra összetört...
soha többet HelloMoto, SE only;) -
MacrosTheBlack #30 Vegyél Motorolát, akkor megtudod mi az igazi minőség! :) -
#29 Bakter, ennek a telónak a default memóriája 80 Mbyte!!! Én mondom 5 éven belül ugyanaz fog történni mint a vinyoknál, vagy az mp3 playereknél. pillanat alatt fognak ugrani a tárhely méretek... Mindjár jönnek a több 100 megásak, 1 gigásak, stb... -
#28 beteszem a kosárba... -
#27 ez jó (Y) -
Inquisitor #26 Olvastad a felmérést, miszerint a kamerás tulajok 90%-a sose használja zt a telefonján? -
raingun #25 "de ne felejtsük el,hogy ez a teló főleg emailezésre lett kifejlesztve!!"
No hát azon nem sokat kell fejleszteni, az email küldés kb. 10 sor, ha felület is kell hozzá max. 50 :-),
A telefon specifikus dolgokat is figyelembe véve max 1 nap -
j0hNnY #24 ja meg persze walkman funkicó -
j0hNnY #23 nekem w800i-m van teljesen megvagyok vele elégedve beépített 38mb-os belső memória meg külön hozzá 512 memory stick tökéletes 2 megapixeles digit kamera mi kell még? . Ez se tűnik rosznak de tuti nem cserélném le az enyimre! -
Ecology #22 Ez egy igazán tetszetős készülék bár én is hiányolom a kamerát de ne felejtsük el,hogy ez a teló főleg emailezésre lett kifejlesztve!! A képernyő megfelelően nagy színmélységű és felbontású és az Opera böngésző meg csak hab a tortán! -
#21 ha már 3g akkor szerintem videotelefon, de azt majd a drágább verzió tudja majd, (t68 készenléti idő ) -
#20 Ez az M600i tetszik, érintőképernyő rulez!:) Kameráért kár, bár gondolom amiatt nincs benne, mert vannak helyek, ahová kamerás mobilt nem lehet bevinni... -
#19 Az az akkumulátor töltöttség előrejelző szerintem nem sokat ért:) Nekem T610-em van, igazából csak az állapotával vannak gondjaim (nade ne panaszkodjon az, aki kulcsokkal egy zsebben hordja, meg leejti:)), bár egy kicsivel több memóriát, illetve egy jobb fényképezőgépet el tudnék fogadni:) (Néha jól jön) -
Yoda2005 #18 Szerintem jó telefon lehet! Majd megigénylem a Mikulástól! Mondjuk Sonyericcsonban melyik nem jó telefon? Volt nekem T310,T230,T290 most T630-asom van és meg vok vele elégedve! Igaz hogy a mai kornak már nem igazán felel meg mert régi! De munkástelefonnak kitűnő! Igy legalább nem fáj annyira a szívem ha tönkremegy! Amugy mint a legtöbb Sonyericssonból szerintem ebből is hiányzik az a funkció amit egy szokványos Ericsson T65-ös és T68-as tud! Ez pedig az hogy a hangerő gomb lenyomásánál kiirta hogy az akkumulátor mennyi ideig használható készenléti és beszélgetési időre! A mai csűcsmobilok közül ezt egy sem tudja! Mondjuk az érintőképernyő szerintem nem jó megoldás! de amugy jó lenne! -
#17 Néha jól jön. És nem mászkálok el mondjuk egy koncertre digitális fényképezővel, viszont a teló pl ott van nálam. -
Yv@n #16 Mert rájöttek, hogy baromság? -
Cvd #15 Ja, én is ezen döbbentem le. Pedig már kezdtem sajnálni elsőre hogy nem vártam kicsit az N70 megvételével, de így abszolút felejtendő. Plusz UIQ-ra sokkal kevesebb alkalmazás van, mondjuk ez lényegtelen ha a lényegesebbek elérhetőek. -
vg #14 Mé nincs benne fényképező? -
KDOG #13 hihetetlen, ez tényleg jo telefon, és fentvan sg-n pedig nem nokia :)
pfff... mondjuk ennek talán van miértje is (pl ez tényleg jo) :D -
dondore #12 akkor megsem csak nokia hirek vannak >:P -
dávidb #11 NEM ROSZ ÉN LEHET MEG VASZEM
-
#10 Abszolut nem draga ma mar 1 gb Duo hozza!! -
HENCIG #9 Anyira azért nem győzött meg, hogy jó öreg K750-met lecseréljem erre!
:D -
scooterbr #8 Én sem komolyan gondoltam hogy lecserélem. Úgyse lenne rá zsém. Meg jókis teló ami most van. Igaz van egykét hibája vagy csak én kaptam megint ilyen hibás telót. -
#7 Ilyet akarooooook!! De csak az árfüggvényében.. :) -
#6 szvsz nem lehet a 2 telót egy napon említenide ha neked megfelel az a jó...ez a cél -
SymbioC #5 Memory Stick Micro - gondolom kimondottan "olcsó" bővítési lehetőség.
Egyébkén jónak tűnik, de én nem cserélem le a K500i-t, egyenlőre elég az is.
-
Rocko #4 Nem rossz, de nem győzött meg nagyon... Szerintem mobilba még mindig az S60 a legjobb. Érintőképernyó meg ilyenek túl sok. Sokkal jobb gombokkal navigálni... bár ez lehet csak az én heppem -
FecaA #3 És az ára? -
#2 aranyos,hogy visszatértek az utoljára asszem sony j70-nél alkalmazott oldagörgős dologhoz:P egyébként nagyon faja -
scooterbr #1 Megvan mire cserélem le a k500i-met.