JohnnyCage

Két új kamera-mobilt adott ki a Sony Ericsson

A Sony Ericsson két új kamera-mobiltelefonnal bővítette termékskáláját. A T310, illetve T610 mobilok fejlesztése már a közösvállalat keretei között kezdődött meg, így az új készülékek ízig-vérig a Sony Ericsson szemléletét tükrözik.

A Sony Ericsson azt reméli, az új készülékek, amelyek a digitális kamerával ellátott mobiltelefonok robbanásszerűen növekedő piacát célozzák meg, segíthetnek a társaságnak a nyereséges működés biztosításában.


Sony Ericsson T310, két színben

A svéd telekommunikációs óriás Ericsson, illetve a japán Sony 2001-ben létrehozott közösvállalkozása jelenleg 6 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik, de mintegy 7 - 10 százalékot kellene elérnie, hogy a feje fölött tornyosuló viharfelhők oszlani kezdjenek. A jelenleg komoly veszteséget termelő gyártót a Nokia, és a Motorola mellett a Siemens, valamint a Samsung is megelőzte.

A társaság új, T310-es típusjelzésű készüléke elsősorban a fiatal felhasználókat célozza, erről árulkodik többek között a fejlett mobiltelefonos játékprogramok támogatása, illetve a kiegészítő digitális kamera csatlakoztatásának lehetősége. Az új modell még márciusban a piacra kerül, ára pedig 355 dollár körül lesz.


Sony Ericsson T610, a választható színekben

A T610-es változat kisebb testvérénél jóval több szolgáltatást kínál, így többek között integrált digitális kamerát tartalmaz, amely szükség esetén a rossz fényviszonyok közötti fotózást is lehetővé tévő vakuval is kiegészíthető. A készülék ára 710 dollár lesz, megjelenésére pedig a második negyedévben kerül sor.

A két új készülék a társaság szerint a korábban kiadott T100, illetve T200-as mobiltelefonok által elindított termékvonalat fogja folytani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vízipók #8
    Van valami bagoly, meg veréb, vagy mi a f@szom...
  • Anee #6
    65ezer szines kijelző+mophun+java+kamera
    amúgy a T610 tényleg kibaszottszép telefon, bár nekem a Z1010 is tetszik az új palettáról
  • Garfield #4
    A T610 egész pofás, de az a 710 dollár az valami vicc?
  • Yeti #3
    Érdekes én meg pont azt akartam mondani, hogy nem értem minek kell ezt a nyomott dizájnt eröltetni. De hát ugy látom valakinek még ez is tetszik.