Szekeres Viktor

Új filmben szerepel Ben Affleck Denevérembere

Ismét láthatjuk az Affleck-Batmant.

Jason Momoa Instagramos bejegyzésében árulta el, hogy Ben Affleckkel ismét egy forgathatott az Aquaman and the Lost Kingdom című filmben, ami azt jelenti, hogy még nem kell lemondanunk arról, hogy utóbbi színészt DC-s képregényfilmben lássuk Bruce Wayne-ként, illetve Denevéremberként. Arról persze nem lehet tudni, hogy mennyire lesz komoly Affleck jelenése a filmben.


A film sokáig úgy volt, hogy december 16-án kerül bemutatásra Amerikában, azonban végül nem fog nekimenni az Avatarnak, hiszen március 17-ére lett elhalasztva a premierje. Ha pedig valaki lemaradt volna arról, hogy mekkorát is kaszált az Aquaman, jeleznénk, hogy többek között az összes Batmant lenyomta világviszonylatban: a film Amerikában 333 millió dollárt termelt, Amerikán kívül pedig 806 milliót, amiből 298 millióért Kína felelt, míg a harmadik legerősebb piaca a filmnek Dél-Korea volt a maga 39 millió dollárjával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #2
    Már szinte sajnálom Viktort, ahogy állandóan erőlteti ezt a "Denevérembert", csak hát rajta kívül senkit nem érdekel. Ő Batman marad, még ha belegebedsz is.
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2022.07.30. 15:12:43
  • Ender Wiggin #1
    +1