Berta Sándor

Európába jön a Surface Laptop Studio

A termék már számos internetes bolt kínálatában megjelent, de még nem rendelhető meg.

A Microsoft tavaly novemberben mutatta be az oktatási piacra kifejlesztett olcsó Surface Laptopot, amely a Windows 11 különleges verziója, a Windows SE fut. A redmondi konszern a terméket kifejezetten az Apple iPad készülékek és a Google Chromebookok ellenfeléül szánta. Most Európában is elérhetővé válik a Surface Laptop Studio nevű változat, amelyről az Aggiornamenti Lumia nevű oldal közölt több Twitter-bejegyzést. Az új eszköz már számos olaszországi, brit és más internetes bolt kínálatában megjelent, köztük van az Euronics és a Microsoft online üzlete is.

A felhasználók és a szerkesztők eddig öt konfigurációt fedeztek fel. Nagy-Britanniában a Surface Laptop Studio bevezető ára 1449 font. A legolcsóbb változatot Intel Core i5-11300H processzorral, 16 gigabájt RAM-mal, 256 gigabájtos SSD-vel, Iris Xe Graphics grafikus egységgel és 14,4 hüvelykes PixelSense kijelzővel szerelték fel, míg a legdrágább modell 2879 fontért lesz megrendelhető és Core i7-11370H processzort, 32 gigabájt RAM-ot, 2 terabájtos SSD-t és nVidia GeForce RTX 3050ti grafikus chipet és 4 gigabájt videomemóriát tartalmaz majd.

Az új kiadás operációs rendszere Windows 10 Pro vagy Windows 11 Home vagy Pro lehet, van továbbá Windows Hello-kompatibilis 1080p videokamera, négy Omnisonic hangszóró Dolby Atmos-támogatással, WLAN ax- és Bluetooth 5.1-támogatás. A maximális üzemidő a Core-i5 processzoros modelleknél 19 óra, míg a Core_i7 processzorosoknál 18 óra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!