Gyurkity Péter

Előrendelhető az Oppo F1

A szelfikre kihegyezett készülék Európában már előrendelhető, itt ajándékot is kapunk.

A hónap közepén számoltunk be arról, hogy az Oppo egy teljesen új sorozatot mutat be, amelynek tagjai a képkészítésre fókuszálnak majd. A család első példánya már előrendelhető, mégpedig a korábban ígért hardveres jellemzőkkel.

Az Oppo F1 a hivatalos oldalon található felsorolás szerint egy kereken 5 hüvelykes, 720p felbontást támogató kijelzőt kapott, vagyis inkább a középkategóriában hivatott vitézkedni. Ehhez a Gorilla Glass 4 felület, a nyolcmagos Snapdragon 615 chip, egy 8 megapixeles f/2.0 előlapi kamera, annak 13 megapixeles hátoldali társa, dual-SIM opció, 3 GB RAM, egy 16 GB-os, tovább bővíthető belső tároló, valamint egy 2400 mAh-s akkumulátor csatlakozik.


A külső ezúttal fémből készült, itt a cirkon és speciális bevonat alkalmazásával biztosítják a finomabb tapintást. A szoftveres oldalon az Android 5.1 Lollipop fut, ehhez természetesen a Color OS 2.1 társul, az LTE-elérés és több, a szelfikamerát kiegészítő funkció támogatásával - a kijelző például vakuként is alkalmazható alacsony megvilágítás esetén, ami az iPhone 6s esetében alkalmazott Retina Flash technikára emlékeztet.

A cég Európában 229 eurós áron kínálja a telefont, ehhez a most előrendelők egy szelfibotot is kapnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!