SG.hu

Akciózik holnap a Media Markt

A november hónap teljes egészében az akciókról szól a műszaki áruházláncok piacán.

A Media Markt eddig minden pénteken árleszállításokkal és különböző akciókkal várta az érdeklődőket. A holnapi napon is egy meglepetéssel készülnek: közleményük szerint nem csupán megfelezik az ÁFÁ-t minden egyes termék esetében, hanem a vásárlók számára nyújtott szolgáltatások is 50 százalékkal olcsóbban vehetőek igénybe.

Az Egyesült Államokban évek óta 50-60-70 százalékos leértékelések vannak a Fekete Pénteken, Magyarországon csupán 1 éve honosodott meg ez az esemény. A tavalyi év adataiból kiindulva idén is nagy érdeklődés várható a műszaki cikkek iránt. Ha a kedvezmények összértékét nézzük, akkor több százmilliós összeget is spórolhatnak a vásárlók.

A Media Markt tehát - az Extreme Digitalhoz hasonlóan, de az eMaggal ellentétben - ezért úgy döntött, hogy 1 héttel a Black Friday előtt megrendezi a Red Friday eseményét, amelynek keretén belül különböző leárazásokkal kedveskedik vásárlóinak Ezen a pénteken a webshopban és az áruházak kínálatában elérhető termékekre is ugyan azok a kedvezmények vonatkoznak. A Red Friday rendezvény az áruház színéről kapta a nevét és azzal a céllal hozták létre, hogy meghosszabbítsák vele a kedvezményes időszakot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • halgatyó #1
    Red Friday.... hehehehehe.... szabadfordításban véres péntek:-))
    Láthattuk már, sok videó van a jútyúbon az USA-beli tömegrohamokról. És a magyar ember sokkal spórolósabb, árérzékenyebb, mint az amerikai. Húúú mi lesz itt...