Napi Online

Bezárt a tatabányai Media Markt

Az átstrukturálás keretében több Media Markt és Saturn áruházat modernizálnak, átépítenek, valamint 2012-ben további áruháznyitást terveznek.

Ma bezárta a tatabányai áruházát a Media Markt. A 47 dolgozó részére igyekeznek munkalehetőséget biztosítanak cégcsoporton belül. Az átstrukturálás keretében több Media Markt és Saturn áruházat modernizálnak, átépítenek, valamint 2012-ben további áruháznyitást terveznek. A tatabányai áruház vevőszolgálata 2012. január végéig áll a Media Markt vásárlók rendelkezésére garanciális és szavatossági ügyintézéssel kapcsolatban. Ezt követően egy tatabányai partnercég végzi ezt a tevékenységet. Ezen kívül a vásárlók bármely Media Markthoz fordulhatnak.

A Media Markt Saturn Holding, Magyarország piacvezető elektronikai cégcsoportja idén szeptemberben kezdte optimalizálni áruházi portfolióját. Ekkor zárta be zalaegerszegi Media Markt áruházát, majd novemberben és decemberben 2 új áruházat nyitott: egy Saturnt Budapesten és egy Media Marktot Kecskeméten. A Media Markt Saturn Holding 1997-ben nyitotta meg első áruházát Magyarországon, jelenleg 21 áruházat üzemeltet, 16 Media Marktot és 5 Saturnt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!