Ötvös Tibor

Új kiadást kaphat a Star Wars: Knights of the Old Republic

Idén lesz 10 éves a Star Wars: Knights of the Old Republic és ezen alkalomból elképzelhető, hogy kapunk egy új kiadást a játékból.

Phil Spencer, a Microsoft egyik vezetője számára a 2004-ben megjelent BioWare alkotás, a Star Wars: Knights of the Old Republic a mai napig az egyik kedvenc RPG-je és mivel közeledik a program premierjének 10. évfordulója, így megkérdezték tőle, mekkora az esélye egy esetleges ünnepi kiadásnak. Spencer a Twitter-oldalán válaszolt a dologra és ebben üdvözölte az ötletet és megígérte, hogy utánanéz a jogoknak.

Erre szükség is lesz, hiszen a Star Wars jogokat már a Disney birtokolja, a játékokat pedig az Electronic Arts készíti. A Microsoft így az egeres céggel kell, hogy megegyezzen, ami remélhetőleg sikeres lesz, hiszen a legtöbb rajongó szerint a BioWare programja a mai napig az egyik legjobb Star Wars alkotás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Magiszter #4
  Dejó! Remélem tényleg feljavítják nem csak beleraknak 3-4 HD textúrát és kész, mert akkor kell a fenének.
 • Prof William #3
  A cikkírók legalább kerestek volna pl egy Malakos képet és azt rakták volna be a cikkhez Darth Vödör helyett akinek ekkortájban még max az ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük apja élhetett.
 • KopaszIsten #2
  Nyilván hogy szebb legyen.
  Az ilyen új kiadások két rétegnek kedveznek. Az egyik, akik még nem játszottak az eredetivel, de hallottak róla, hogy jó játék. Ezek immár a szép, feljavított grafikával tolhatják végig. A másik csoportba a hardcore rajongók tartoznak, akik ezt is beszerzik, és ismét végigtolják. Illetve természetesen az új felnövő generációnak is jól jöhet...
 • sakhalin #1
  Mai napig kapható.Minek új kiadás?.....