Ötvös Tibor

Nem kapnak játékváltozatot az új Star Wars filmek

A Disney a Lucas-birodalom megszerzése után az Electronic Arts-nak adta oda 10 évre a Star Wars világ megjátékosításának jogait.

A kiadó eddig csupán egyetlen címet jelentett be hivatalosan, ez pedig nem más mint a Star Wars: Battlefront, mely a DiCE műhelyében készül. Azt is tudjuk, hogy BioWare és a Visceral Games is ügyködik valamin, ezeket azonban még nem leplezték le. Ma pedig arról nyilatkozott Blake Jorgensen, az EA pénzügyi vezetője, hogy filmekhez kötődő alkotások nem készülnek majd.

"Az évek során készítettünk filmekhez kapcsolódó programokat, de mindig biztosak akartunk lenni abban, hogy nem adaptációkat adunk ki. Éppen az a szépsége a Star Wars franchise-nak, hogy egy olyan hatalmas és mély világot fed le, melyben nem kell a filmeken alapuló vagy azokhoz kapcsolódó játékokat készíteni, helyette lehet olyan projekteket indítani, melyek a messzi-messzi Univerzumra fókuszálnak."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WhiteStar #3
    aha, persze, akkor mégis miért húzták le a wc-n a 1313-at?

    :| segget csinálnak a szájukból.
  • Zombee #2
    Fura, de anno PC-n a Phantom Menace jó kis játéknak tűnt. Bár ehhez kellett az is, hogy 1999-et írtunk, se filmes játék, se Star Wars nem volt annyi, hogy nyafoghassunk, hogy valami nem jó. A másik két filmhez nem jött ki PC-re játék, azokról nem tudok semmit. Viszont az Episode 1 Racer eszméletlen jó játék volt, abból elviselnék egy felújított változatot is.
  • amitakartok #1
    NAGYON HELYES. A filmadaptációk kivétel nélkül béka segge színvonalt szoktak képviselni.