MTI

Választási honlapot indított a Fidesz

Választási honlapot indított a Fidesz. Az oldalon az érdeklődők többek között megismerhetik a párt jelöltjeit, önkéntesnek jelentkezhetnek, és az adományküldésről is tájékozódhatnak.

A http://v2010.fidesz.hu oldalon információk találhatók a Fidesz-KDNP egyéni képviselőjelöltjeiről és egy óra jelzi - másodpercenként visszaszámolva - a választás április 11-iki, első fordulójáig hátra lévő időt.

A portálon Orbán Viktor pártelnök üzenete is olvasható, amelyben azt írja, Magyarország változás előtt áll, ő pedig arra vállalkozik, hogy az emberekkel együtt egy teljesen új fejezetet nyissanak az ország életében. Magyarország következő kormányának nemzeti ügyekért kell dolgoznia: "be kell indítanunk a gazdasági növekedést, új munkahelyeket kell létrehoznunk, helyre kell állítanunk a közrendet és a közbiztonságot, meg kell mentenünk a magyar egészségügyet, és szociális biztonságot kell teremtenünk minden magyar ember számára" - sorolja Orbán Viktor.

Hangsúlyozza, hogy a választásokig hátralévő időszakban a Fidesz szeretné minden magyar emberhez közvetlenül eljuttatni a "remény üzenetét". Ebben a munkában - mint írja - minden segítő kézre és minden támogató forintra szükségük van, ezért arra kéri a honlapra látogatót, legyen segítségére támogatóként abban, hogy a közös célt, a változást együtt véghezvihessék. "Minden segítséget, minden támogató adományt előre is köszönök. Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!" - zárja a pártelnök.

Az önkéntestoborzó menüpontban Kubatov Gábor pártigazgató buzdítása olvasható, amelyben sorsfordító választásról ír, amelyet szerinte nem az óriásplakátok és a televíziós hirdetések, hanem azok a változásért elkötelezett emberek fognak eldönteni, akik segítségével a Fidesz kapcsolatba kerül a többi választóval. A politikus arra kéri a látogatót, ha módjában áll, segítse a Fidesz kampányát. "Mindössze 3-4 napot kérünk az elkövetkezendő négy évért cserébe!" - hangsúlyozza.

A portálon választással kapcsolatos hírek is olvashatók, és több videó is megtekinthető, például Orbán Viktor országértékelő beszéde, illetve a közelmúltbeli televíziós interjúi. Ezen felül megtalálható az oldalon a Fidesz-elnökség tagjainak elérhetősége, és a közeljövő eseményeiről, rendezvényeiről is tájékozódhat az érdeklődő. A honlapról közvetlenül elérhető a Fidesz elnökének facebookos oldala is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nimrod515 #2
    Fizetett politikiai hirdetesunket lattak, gg SG
  • mrzed001 #1
    Mi a FAX?
    Nem úgy volt, hogy az SG politika mentes?
    AKKOR MI EZ A KÚRVA NAGY PÁRTREKLÁM!

    Azt még megérteném, ha a Jobbik-ról lenne itt cikk, hiszen az az egyetlen olyan párt amely szinte kizárólag az internetre alapozza reklámkampányát (lévén bannolva vannak a mainstream médiából, tiltólistára tetette ott őket a Fidesz-MSZP nagykoalíció) ... szóval igen, a Jobbik internetes kampánya az megérne egy cikket.

    No de az, hogy a Fidesz honlapján ott egy gyerekes visszaszámláló, meg Viktorka üzenete ... ez ugyebár it/tech hír szempontjából NULLA (jó, -1).
    Egyértelmű következtetés: Fizetett hirdetés.

    Ezt elkúrtátok skacok, ugyanis innentől kezdve a médiatörvény szerint KÖTELESEK vagytok ugyanekkora reklámfelületet adni a többi pártnak is.