MTI

A Facebookon kampányol Orbán Viktor

Több száz javaslat érkezett eddig a Facebook közösségi portálon Orbán Viktor pénteki évértékelő beszédéhez. A Fidesz elnöke egy hétfői bejegyzésében azt írta, köszöni a hozzászólásokat, a komoly javaslatok beépítésén dolgozik.

A Facebookon Orbán Viktor januárban indította el rajongói oldalát, amelyhez azóta több ezren csatlakoztak. A pártelnök múlt pénteken közölte, várja a javaslatokat szokásos évértékelő beszédéhez, amely most pénteken lesz. Azóta több százan jelezték ötleteiket, és a Fidesz elnöke további hozzászólásokra buzdít: "Még, még, még, ennyi nem elég!" - írja. A politikus a közösségi portálon beszámolt svájci útjáról is. "Visszatértem. Svájcból. Pénzügyi guruk kipipálva. Ők is szeretnék, ha a magyarokat a nemzetközi üzleti életben ismét komolyan lehetne venni. Velünk együtt ők is várják az újrakezdést. Reset Hungary!" - írta Orbán Viktor.

Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője szombaton tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor nemzetközi befektetői vacsorán vesz részt, ahol magas rangú amerikai és európai gazdasági-politikai vezetőknek ad tájékoztatást Magyarország gazdasági helyzetéről és az ország előtt álló kihívásokról a svájci Klostersben.

Szijjártó Péter akkori közleménye szerint a Fidesz elnöke a nap folyamán megbeszélést folytatott John Lipskyvel, az IMF első vezérigazgató-helyettesével, Angel Gurriával, az OECD főtitkárával, Stanley Fischerrel, az izraeli nemzeti bank elnökével, Charles Dallarával, a Nemzetközi Pénzügyi Intézet igazgatójával, Andrea Orcellel, a Bank of America Merrill Lynch befektetési igazgatójával, valamint Hans-Ulrich Doeriggel, a Credit Suisse elnökével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GabiWong #10
    A Jaffára gondolsz ?

    98-02ig is szegfűben díszelgett az ország ?
    Nem emlékszek elszámoltatásokra, az országot megnyomorító (cigánykérdés, mutyik, kézi-vezérelt (i)gazságszolgáltatás, ügynöklista) problémák radikális felszámolására.

    Mostanában nagy a kuss az elszámoltatásokról orsóséknál. Persze hogyan is számoltathatnának el bárkit is, hisz ők is nyakig úsznak a szarban.
  • Gaboca76 #9
    Szerintem te össze keverted a szekfűt a naranccsal.....GabiWong
  • Gaboca76 #8
  • GabiWong #7
    A szavak és ígéretek helyett beszéljenek a tettek. Az elmúlt 20 év mindent elmond a parlamentet bitorló egy-pártról.
  • Chriss745 #6
    Ááá, nem hisznek már az emberek. Akik ott nyalják Viki bácsi lábát azok mind közel vannak a tűzhöz, azt várják hogy le essen nekik egy morzsa, egy falat kenyér. Aki még hisz ezeknek a mocskoknak, az menjen el a Maúnika show-ba, oda való értelmiségi szint alapján (itt a mocskok alatt nem a narancs vagy a piros oldalt értem, hanem az egész rohadék tolvaj bandát, akit tisztelt háznak neveznek).
  • TothLaci #5
    Figyelembe kell venni, hogy egy MTI-s hír.
    Fidesz, és főleg az MSZP megtanította a jónép egy jelentős részét... akaratuktól függetlenül is.
  • hol9672 #4
    Ellenes én se, elvégre a tagok közt sok rendes ember van, csak a vezetés sajnos masszívan neokon...

    [URL=http://reakcio.wordpress.com/2010/01/23/van-e-a-jobbiknak-programja/]Ha nem is "Kánaán", - van itt egy programelemzés...[/URL]

    Lyukas zsákba megy jelenleg, amiért megdolgozunk, ezen kell váloztatni.
  • hiftu #3
    Birom azt, hogy az okosok mindig beveszik az "És eljő majd a kánaán" szöveget választások elött. (És itt mindegy, hogy melyik pártról van szó.)

    A cikk kihagyta az (X) jelzést a cikk végéről. Ugyanis elég lett volna a facebookos részt leírni, a politikai résznek (elvileg) semmi keresnivalója az SG-n. De hát a fizetett hirdetés, azt csak egybe kell leadni..
    (Amúgy anti-politikai vagyok, nem fidesz ellenes.)
  • Narxis #2
  • bvalek2 #1