Németh Szabolcs

Sacred 2 - GC-re élesítve

Az E3 után Lipcsében ismét összesereglik néhány napra a játékfejlesztők, és kiadók krémje. A Games Conventionon az Ascaron is ott lesz, és ha már megjelennek, elhozzák magukkal a szépreményű Sacred 2-t is.

A Diablóval, illetve a Diablo 2-vel átitatott RPG-világban az elmúlt néhány évben több program számára is termett babér. Az egyik a Sacred, amely hatalmas gépigénye ellenére több szaklap elismerését is kivívta. A történet 2008-ban folytatódik, és a fejlesztők a hivatalos oldalon regisztrálók között értékes ajándékot sorsolnak ki, amellyel a szerencsések többek között több órányi betekintést nyernek a Sacred 2 világába.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A nyertesek számára kitalált csomag számos csecse-becse mellett egy eredeti Sacred PC-CD-t is tartalmazni fog, így aki amúgy is arra jár, regisztráljon az oldalon, hiszen ki nem örülne egy eredeti Sacred-nek?

Sacred 2

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Librarian #6
    Hol akadtál el?
    A katonánál aki vizet kér? :D Kalózverziód van akkor. Írd be a konzólba WASSER és megkapod a vizet a forráshoz. Akkor aztán viheted neki, mehetsz tovább. :)))))
    Remélem segítettem. Ha máshol akadtál el, hát gyík vagy! :D (Not an offense)
  • Stryker #5
    Nekem tetszet a játék csak valahol mindig megakkadtam,aztán sikerült végleg elakadnom xD Én inkább a Diablo 3-mat várom,habár azért a Sacred 2-öt is kifogom próbálni.
  • Librarian #4
    Húúú, én is nagyon imádtam, mindenkivel kipörgettem, minden nehézségen, IMÁDTAM! Az Emperor - Battle for the Dune c. játék után azt hiszem ezzel játszottam a legtöbbet (Na jó... IG2 is ott van valahol)
    Nagyon várom, remélem jó lesz...a kiegészítője, az Underworld nekem nem tetszett sajnos, nem is tudom miért.
    Várjuk! :))))
  • Zocsi #3
    ÓÓÓÓóóóóóóóó lábú Gólem jön!
  • Wittgen #2
    Diablo1-2 és Dungeon Seige után ez volt a kedvenc hack'lash progim, a többi ilyet unalmasnak találtam, még a Titan Quest-et is.
  • 1488 #1
    a Sacred-nek nincs is nagy gépigénye...
    A Sacred 2-t viszont már nagyon várom :):):)