Németh Szabolcs

Mass Effect - közel a megjelenés?

A GDC-n természetesen a BioWare is képviseltette magát, és Ray Muzyka többek között a Mass Effect megjelenési dátumáról is beszélt.

A néhány év alatt sufni vállalkozásból patinás játékfejlesztő vállalattá cseperedő BioWare fejese a szerepjátékkal kapcsolatban elmondta, hogy a program a július 11. és 13. között megrendezett E3-on már biztosan nem fog a bemutatandó játékok közt szerepelni. Ez minden normális következtetés után egy igen kedvező megjelenési dátumot von maga után. Félhivatalosan a május 18-i dátumot rebesgetik, amit annak ellenére igen sok sajtóorgánum igaznak hisz, hogy a BioWare többször is cáfolta.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék iszonyatosan jónak ígérkezik, ám sajnos sokak bánatára (valószínűleg a nagyobb bevétel reményében) az MS már epizodikus formában jelenik majd meg. Ha netán mégis kedvet kapnánk ahhoz, hogy az emberi létet 50.000 évente veszélyeztető idegen csordával szembeszálljunk, akkor ezt még idén megtehetjük.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • atomka91 #7
    Az epizódikus formát a 3 nagy részre értették :)
  • winters123 #6
    Nem epizódikus a játék dont worry.
  • Gyusz #5
    "A játék iszonyatosan jónak ígérkezik, ám sajnos sokak bánatára (valószínűleg a nagyobb bevétel reményében) az MS már epizodikus formában jelenik majd meg."
    Most mi akar itt epizodikus formában megjelenni?

    Elvileg a Mass Effect egy trilógia nyitódarabja, de szó sincs epizódosdiról. Idáig még X360 exkluzív a cucc, de remélem lesz majd PC-re is.
  • gyuri12 #4
    ez nem csak boxra jön? amúgy sztem király lesz
  • Morden23 #3
    Egyetértek.

    Azt még lenyelem adott esetben, hogy az egy nagy + néhány kicsi rendszerrel pénzt akarnak lehúzni egy adott játék (ebben a képletben az "egy nagy") rajongóiról, de hogy alapjáraton epizodikus megoldást csináljanak, az azért már "jók*rvaanyád" kategória.
  • Indigo #2
    Elmennek már ezek is a picsába az epizódikus megjelenéssel...
    Remélem majd jól bebukik az összes kiadó ezzel az üzletpolitikával.
  • Matyóhímzés #1
    Hömm, ez érdekesnek néz ki.