Ötvös Tibor

Így készül: Alien vs Predator 2

Felkerült a netre egy rövidke videó, mely a nagyon várt Alien vs Predator: Survival of the Fittest színfalai mögé enged bepillantást. A december 21-én mozikba kerülő folytatást a Strause testvérek rendezik.

Az Alien vs Predator alaposan megosztotta mind az Idegenek, mind pedig a Ragadozók rajongóit. Egyesek nagyon jól elvoltak a filmmel, míg mások szinte szentségtörésnek titulálták a közös alkotást.

A pénz mindenesetre nagy úr és mivel a film nagyon szépen hozott a 20th Century Fox konyhájára, a folytatás nem sokat váratott magára. A Survival of the Fittest nálunk is rendszeres vendég és ma újból foglalkoznunk kell vele.



Az egyik televíziós csatorna ugyanis interjút készített a filmet rendező Strause testvérekkel, akik elég nagy lelkesedéssel beszéltek művükről. A videó sajna nem sokat mutat a folytatásból, ám ez is több mint a semmi. A duó neve a látványra mindenesetre komoly garancia, hiszen eddig olyan filmekben működtek közre, mint a Frank Miller's 300 vagy a Holnapután.

A videót itt lehet megtekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Che #47
    Nos bevallom őszintén az összes kommentet nem olvastam el, de elég sokat igen. én az egészhez annyit fűzok, hogy: Az AvP nem akarta sem az Alien sem a Predator teljesen részletes sztorijait valamilyen módon egybefűzni, hiszen ez több órás és sok részes filmet jelenteni.Nem itt egyszerűen arról volt szó, hogy meg tették azt amit már évek óta vártak sokan...egymásnak engedték a két fajt...ennyi, se több, se kevesebb...ahogy egy újságban olvastam ezt a részt akkor is megnézte volna mindneki akit egy kicsit is érdekel az alien vagy a preadtor, hogyha 2 órán át az van benne hogy fehérnemüt vásárolnak...de ez az én meglátásom, most lehet fikázni vagy akármi, de sztem manapság túlzottan okosnak hiszi magát minden ember és azt keresi a filmekben amit ő akar látni benne, kérdem én akkor miértnem forgatja le mindneki a saját kis filmjeit? na mind1...
  • GErYkE83 #46
    Télleg, az a hsz lemaradt bocs
  • Seten #45

    Ez nem ugyanez: #39? :)

  • GErYkE83 #44
    Jó Reggelt Mindenkinek!
    Itt az első srceenshot a filmről!!
    Katt
    Nyam Nyam
  • vortel #43
    érdekes ez a kép... az aliennek elég furcsa feje van
  • vortel #42
    érdekes ez a kép... az aliennek elég furcsaa feje van
  • GErYkE83 #41
    A kérdésedre válaszolva, moziban láttam először a filmet és nagyon megfogott, lehet csak azért mert végre láthattam a 2 lényt a vásznon, ahogy egymásnak ugranak nem tudom, de nagyjából megkaptam amit akartam. A megvalósítással maszkal és effektekkel szerintem semmi gond nem volt, hűek voltak az eredetikhez, nem tértek el attól 1-2 bakit leszámítva amit alant leírtam, a sztori nem 1 egyedi darab, de már láthattunk rosszabbat is. Izgalmas és pergő volt végig a film, 1 jó kis kaland scifi. Nah léptem melóból. Bye!
  • GErYkE83 #40
    Azt is leírtam miért nem olvashatták a könyveket, mert nem is tudják, hogy létezik, senki sem figyel kis hazánkra ebből a szempontból sem
  • Darkoo #39
    Az ELSŐ Hivatalos kép a filmből!
    Csak hogy megnyugodjatok,hogy tényleg visszatértek a gyökerekhez!
    AVP 2 ELSŐ HIVATALOS KÉP!
  • Morden23 #38
    "Én görcsösen várom már az AvP2-t,mert kétszer ugyanabba a kutyaszarba csak nem lép a FOx Studio:)"

    Erre ámen, legyen igazad.