34
  • snorbi
    #34
    Alapvetően tetszene a dolog, de annyira gagyi, hogy "lézerrel lelövöm, oszt kész"... :(
  • Che
    #33
    Jah és vmeik újságban olvastam, hogy az AvP 1-t akkor is megnézte volna mindenki (aki hallott vmit is az alien és predator sorozatról), ha 2órán át az van benne, hogy női fehérneműket próbálnak.
  • Che
    #32
    Azt a "hibridet" PredAliennek hívják.
    Amúgy az első rész nekem tecett mert végre nem 2 óra szólt arról hogy lesz az alien majd az utsó 30percben kinyírjk őket.
    Ez nem arról szólt.rossz úton jártok.
    Ennek az volt a lényege hogy (amit már mindi várt a világon) hogy a két lény látványos akciókkal fűszerezve egymásnak mennyen.
    Engem spec a moziban a hideg rázott amikor a predit elkapta az ali a farkincájával hátulról majd meg emelte és farkas szemet néztek.
    amúgy szvsz(nem tom nem néztem utánna) azon a képkockán éppen egy predalien nyakát szorongatja az a hunter.
  • Darkoo
    #31
    Nem úgy fog, ahogy te elképzeled;)
  • Rosco
    #30
    "...a fertőzött Predator hajó...": ha jól emlékszem, ami kidurrant szegény ifjú halott Predatorunk mellkasából, nem egy sima Alien volt, hanem elég "hibrid" kinézete volt. Annyi lehetőséget adott volna a folytatásra: új faj születik, ne adj Isten így szaporodnak a Predatorok stb. :-) Ehhez képest a texasi kisváros akkor is szar, hogyha dollárszázmilliókat ölnek a produkcióba. De tényleg, hogy fog ez kinézni?! Kint küzdenek a prérin, Ali homokot szór Predi szemébe, és lerúgja a cowboy-csizmájával? :-)
  • Szefmester
    #29
    ha jól emlékszem az AvP trilógiára aminek a Préda is a tagja volt, részletekben szerepelt az első -szerintem nagyn silány és logikátlan- filmben, pl amikor a csajt "beavatottá" teszi a predator.. de egy sorozatot inkább el tudnék képzelni abból a trilógiából mint egy mezei mozifilmet.

    amúgy South Park nem colorado-ban van? mert akkor "Kicsinálták Kennyt. Szemetek!"
  • Trespasser
    #28
    Jó lesz látni ahogy az alienek letapossák a frissen locsolt gyepet.
  • Hirvaer
    #27
    Amúgy ratyi ez a film, az Alien saga-t csipázom meg nehány könyvét is olvastam, de hogy összeeresztik e két fajt ráadásul úgy, hogy az alienek alárendelt szerepben vannak és úgy verik őket mint magányos hülyegyerek a...
    Szal ez már nem tetszik.
  • Hirvaer
    #26
    nem hivatalos forrásokból kiderült, hogy a film egy coloradoi South Park nevű kisvárosban játszódik, és arról fog szólni hogy a katonaság kifejleszt egy szupergyilkos törölközőt, ami halálra törölgeti a népet és ha teheti mindíg be van szívva
  • Soundmaker
    #25
    Nem leszólni akartam, csak abból a hírből ami így elsőre felröppent, abból totál bukás lesz a mozi. De adja az isten hogy én tévedjek, de manapság már skeptikus vagyok ilyen téren... annyi szennyfilm jön ki hogy hihetetlen. Moziba is úgy megyünk el, hogy inkább leszedem netről vagy olvasok egy filmről kritikát mert csak kidobott pénznek tekintem azt ha egy szar filmről kijövök. A folytatásos filmek felett meg amúgy is ott lebeg a "totál bukás" ómen....
  • Morden23
    #24
    Előkerestem a könyvet (1995-ös Valhalla Páholy kiadás), de egy szó nincsen rajta készülő filmről.
    Lehet, hogy valami másféle (későbbi, korábbi, külföldi) kiadáson van ilyesmi, de ha esetleg tényleg, akkor valószínűbbnek tartom, hogy csak marketingfogás volt.ű

    Amúgy ezt olvstam, meg a Forrestal-féle Kelepcét.
  • Z
    #23
    Pontosan. Elő is keresem a könyvet. Az olyan biztos alapja lehetne a jó AVP filmnek, mint A gyűrűk ura egy jó fantasy filmnek.

    De ami bíztató: sokkal gyengébb már nem lehet, mint az első AVP film...hehe
  • Darkoo
    #22
    Emberek megnyugtatok mindenkit..
    Sokkal nagyobb költöségvetéssel dolgozik a film
    Látunk a filmben majd egy egész hadsereget,elit kommandót, lesznek látványos harcok,mint az Aliensben
    A karib tenger kalózai producere is finanszírozza a mozit.
    Oscar díjas emberek, a szakma profijai dolgoznak az filmen.
    Plussz a texas féle kisvárosos sztorit felejtsétek el, a rendezők aztmondták,teljesen más lesz a történet,amit a trailerben lepleznek le.
    Szóval nyugi...

    JAh ma olvastam a planetavp.com -on ,hogy ez a kép csak egy beállított produkciós kép, nem filmjelenet.
    Plussz a végső alien a filmben egyáltalán nem így fog kinézni.Ezt is a film rendezői adták tudatunkra.
    na csak ennyit akartam mondani...
  • GErYkE83
    #21
    A legjobb lenne, ha a Steve & Stephani Perry féle könyvet vinnék vászonra, ha jól emlékszem "A Préda" volt a címe. Ha jól emlékszem a könyv hátulján írták, hogy filmet fognak készíteni a könyvből, sajnálatos módon nem lett belőle semmi
  • GErYkE83
    #20
    A kommentedre reagálva: Nem hiszem, hogy már az elején le kellene szólni 1 készülő filmet, amiből gyakorlatilag 1 képkockát láthattunk, ami valljuk be kevés. A készítők nagyon lelkesek és hűek akarnak maradni a hagyományokhoz és tanultak az előző rész hibáiból (persze ez lehet marketingduma is). InfectedMann barátunk honlapján, ahogy végignéztem a stáblistát egész tehetséges emberkék készítgetik a filmet. Én reménykedem, hogy leesett állal jövök ki majd a moziból
    A te ötleted egész érdekes lenne, de kell majd valami a 3. részhez is
  • Morden23
    #19
    "Hát én nem tudom, megint egy kisvároi klissé... Miért nem játszódhat valami idegen bolygón?"

    Mert jóval olcsóbb megvalósítani, és kevesebb dolgot lehet erősen elkúrni.

    "ki van a péróm a "lealázzuk dél texas egyik profészkét" alapötlettől"

    Maximálisan egyetértek, én is rohadtul unom a takonyfalván játszódó horrortucatokat.

    "a predek bolygójánk kitör a háború a két faj között"

    Mert kreativitás és PÉNZ kéne ilyesmihez. Ha nem akarok rosszindulatú lenni, akkor azt mondom, hogy csak a pénzzel van probléma. Ha kijön a film, akkor még az is kiderülhet persze, hogy nem csak azzal.

    "akkor bele lehet tenni , hogy az egyik emberi hajó kényszerleszállást hajt végre a predek bolygóján."

    Ezzel a kronológiával nem lehet. Az előző rész ugyenbár jelenkorunk környékén játszódik, tehát elég nagy időugrás kéne ahhoz, hogy emberi űrhajós kényszerleszállást alakítsunk.

    "Itt is csak a költségkímélésen volt a hangsúly. Meg nincs pénz új díszleteket készíteni"

    Az első résznél is ez volt. Tök sötét volt a film 90%-ában azért, hogy az egyszeri filmnézőnek ne essen le: 1 darab folyosón és 1 darab termen kívül az egész gyakorlatilag ugyan az (érdekes, az Alien, vagy éppen az Alien3 sem bővelkedett annyira helyszínekben, mégis meg tudták oldani normálisan).

    "Vérfürdő, kivégzés, értelmetlen halál, no történet... "

    Ez mind igaz, kivéve a vérfürdőt, meg a kivégzést, mivel PG-13-as a film. Na persze hogy is lehetne másképpen, a számítógépjáték-adaptációkra elsősorban a fiatalabb réteg kíváncsi, és moziszempontból ők a legjobb kuncsaftok, ugyanis nem csak a 12 éves gyerek jön, hanem kísérőnek apu meg anyu is.

    "jó sci-fit nem láttam a Függetlenség Napja óta"

    Nézd meg a Serenity-t.
  • Soundmaker
    #18
    Hát én nem tudom, megint egy kisvároi klissé... Miért nem játszódhat valami idegen bolygón? Az ez utáni következő rész hol fog játszódni? Berettyóújfalu egyik parasztházának nyári konyhájában? Nagyon kinyírják vele a filmet.

    A régi Alien és Predator filmek azért tetszettek, mert egzotikus, néha félelmetes helyeken játszódtak. Ez megadta a film alaphangulatát. De már ki van a péróm a "lealázzuk dél texas egyik profészkét" alapötlettől... Miért nem lehet folytatni ott ahol véget ért az első rész. A fertőzött Predator hajó hazatér, és a predek bolygójánk kitör a háború a két faj között. HA meg kell emberi áldozat is akkor bele lehet tenni , hogy az egyik emberi hajó kényszerleszállást hajt végre a predek bolygóján.

    Itt is csak a költségkímélésen volt a hangsúly. Meg nincs pénz új díszleteket készíteni, kitalálni a predátor kultúrát. Pedig a Predator könyvekben rengeteg utalás van rá.

    Én se néztem utána a dolgoknak, de nekem ennyi is elég hogy tudjam ismét B film lesz belőle. Azt kell mondjam hogy jó sci-fit nem láttam a Függetlenség Napja óta. Az új AVP lassan átlép a tinihorror kategóriába... Vérfürdő, kivégzés, értelmetlen halál, no történet...
  • GErYkE83
    #17
    Jó Reggelt! Még 1 dolog amire felhívnám a figyelmedet LOL! Feljössz ide a fórumra LOL és elkezded p*fátlanul reklámozni az oldalad LOL, mindenkit leszólsz, hogy mekkora tudatlan tuskó. Megnéztem az oldalatokat télleg nem rossz, sőt egész pofás és informatív, de ettől még nem kellene ekkora arcodnak lenni...
    Ui: ez a LOL elég szánalmas 1 kifejezés tudod egyáltalán mit jelent?
  • Morden23
    #16
    "Valamelyikőtök az sg -s cikkeken kívül olvasott valamit a készülő filmről?
    Nem? Akkor pofa lapos!"

    Miért, te részt veszel a produkciós munkálatokban? Mert ha nem, akkor nem hiszem, hogy nagyra kéne tátanod az arcodat a netről összekapargatott tucatinformációiddal.
    Azért vannak internetes fórumok, hogy az ember bepofázhassa a véleményét, nem pedig azért, hogy te szupervizáld a résztvevők tudástárát. Az infókért amúgy kösz, de a "pofa lapos" stílust vagy váltsd át normálisra, vagy igényesen kötekedőre.
  • bermuda3
    #15
    ha elolvasom ezt a cikket akkor köteles vagyok az összes létező, ezzel a témával foglalkozó többit is megkeresni és elolvasni??? az emberek a véleményüket mondják nem a tényeket.
    ha aztmondom h ez de szutyok lesz mint az előző nem azt jelenti h az lesz hanem h nekem nem tetszik és SZERINTEM gagyi... a véleménybe meg nem kell belekötni mert mindenkinek más! és ha te nem vagy tudatlan akkor ezt mért nem tudod???
  • GErYkE83
    #14
    Nem olvastad a fórumon azt a bejegyzést mivel arra még nem jártam, de ettől függetlenül a hangnemed az kritikán aluli, de ha te ezt jónak látod minden hozzászólóba kössél bele mert ez biztos számodra szórakoztató!
    1 TUDATLAN.
  • GErYkE83
    #13
    Huha! Most aztán jól megmutattad mennyire magas az intelligencia hányadosod barátom! Oltsál be még jobban és mutasd meg te vagy a jobb!
    Grat Megemelem a nemlétező kalapom előtted!
  • Sliderx
    #12
    Jaja, dúl a tudatlanság! Na vajon miért lehet az Alien feje olyan amilyen? Vajon miért? Akit érdekel a dolog úgyis utánajár és megtudja. Akit meg nem az ne pofázzon baromságokat.

  • InfectedMann
    #11
    Megint a tudatlanság és az ezzel kapcsolatos források olvasása:
    2008 januárjában lesz a magyar premier.
    Legalább SG fórumon olvasnátok a film topicját
  • GErYkE83
    #10
    Jólesz! Holvan még december, remélem világpremier lesz és nem majd több hónapos csúszással tekinthetjük meg a filmet!
  • Boba Fett
    #9
    Ja, kicsit fura az Alien. Nem volt ilyen bordás fejük. Meg különben sem láttam még olyat, hogy valakit egy Alien nyakát szorongatná...
  • raven505
    #8
    Öcsém, már megint egy nyálas,csöpögös film!!!
  • InfectedMann
    #7
    Valamelyikőtök az sg -s cikkeken kívül olvasott valamit a készülő filmről?
    Nem? Akkor pofa lapos! Legalább aliensonline -t ovasgattátok volna, de sokkal jobban ajánlom az avpuniverzum.extra.hu -t mivel itt sokkal több minden van sokkal részletesebben. Erről ennyit.
    LOL!
  • Atomy
    #6
    Kicsit náthás. Elképesztő hogy ezek a gonosz kapitalista filmcsinálók betegen is munkára kényszerítik az idegen színészeket.
  • W B
    #5
    valami miat nekem nagyonfurcsa az Alien.
  • Darkoo
    #4
    Pff... mindegyikőtökbe egy Nostradamus veszett el...
  • Rage47
    #3
    sztem nem lesz nagy durranás ez sem:S
  • Broafka
    #2
    az 1 oltári csalódás volt számomra, nagyon keményen bele kell adniuk apait-anyait hogy jó legyen az első rész után!
  • wOlFbYTe
    #1
    Meglátjuk mi sül ki belőle. Én nem fűzök hozzá túl nagy reményeket, de majd elválik mennyire lesz rókabőr-feeling.