SG.hu

Pontosan számláz a T-Mobile

MATRIX tanúsítvány igazolja a a T‑Mobile számlázási rendszerének megbízhatóságát és minőségét.

A 2003 végén megjelent hírközlési szolgáltatásokra vonatkozó új törvényhez, majd 2004 végén megjelent a szolgáltatások minőségére vonatkozó kormányrendelethez kapcsolódóan 2005 júliusában kezdte meg a MATRIX (mint a rendelet által előírt kötelezettségek teljesítésének tanúsítására felhatalmazott, a szakminiszter által kijelölt tanúsító szervezet) a piacvezető mobilszolgáltatónál a forgalommérésen alapuló számlázási rendszer szisztematikus vizsgálatát. A vizsgálatok kiterjedtek a számlázási folyamat távközlési, informatikai, ügyfélkezelési és biztonságtechnikai szempontjaira, és az alkalmazott technológiák vizsgálatán felül több mint 80 000 teszthívás eredményének kiértékelése is igazolta a forgalom mérésének és árazásának pontosságát.

Mivel a vizsgálatok minden kérdéskörben pozitív eredménnyel zárultak, a MATRIX a rendelet hatálya alá tartozó forgalommérés alapján számlázott szolgáltatások számlázási rendszerének megfelelőségéről tanúsítványt állított ki. A tanúsítvány három évig marad érvényben, évenkénti felülvizsgálatok mellett. Ezen felülvizsgálatok biztosítják, hogy a forgalommérésen alapuló szolgáltatások számlázási rendszerének megfelelőségét a szolgáltató folyamatosan fenntartja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #2
    simán...1001 ismi van akinek baromi nagy gondja volt a számlázásokkal. Nem akarok szenyó lenni, de sajna a mai körülmények között én még MOST jobban hiszek havernak, mint egy multikat ellenörző és hitelesítő cégnek. Persze az is benne van hogy mindenki korrekt
  • MrTressy #1
    gondolom matrixos arcok csinos kis bankszámlával gyarapodtak....