SG.hu

Winkler János a T-Mobile Magyarország új vezérigazgatója

A T-Mobile Magyarország Rt. Igazgatósága döntött arról, hogy 2006. január 20-i hatállyal Winkler Jánost nevezi ki a mobilszolgáltató vezérigazgatójává.

A megüresedett vezérigazgatói pozíció betöltésére - nemzetközi fejvadászcég bevonásával folytatott keresési folyamat eredményeként - Winkler Jánost javasolta a T-Mobile Magyarország Igazgatóságának Javadalmazási Bizottsága. Az Igazgatóság a mai napon elfogadta a Javadalmazási Bizottság javaslatát, és Winkler Jánost, a T-Mobile Magyarország jelenlegi vezérigazgató-helyettesét nevezte ki a T-Mobile Magyarország vezérigazgatójává. Winkler János tisztsége a T-Mobile Magyarország beolvadásának cégbírósági bejegyzését követően átalakul, így a Magyar Telekom Mobil Szolgáltatások Üzletágának vezetője, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese lesz.

Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, a T-Mobile Magyarország Igazgatóságának elnöke a döntéssel kapcsolatosan elmondta: "Az Igazgatóság döntése egyben a T-Mobile munkatársai, vezetői, valamint az általuk végzett munka és az elért kiváló eredmények elismerése is. A 2006-os év egyik legfontosabb feladata a Magyar Telekom és a T-Mobile egyesülése."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!