SG.hu

6 ország 8000 HotSpotján netezhetnek a T‑Mobile-osok

A T‑Mobile magyarországi ügyfelei újabb 5 ország T‑Mobile WLAN hozzáférési pontjain roamingolhatnak. Az itthon megvásárolt hozzáférési lehetőséggel Lengyelországon túl már Németországban, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Csehországban és Hollandiában is, összesen több mint 8000 helyen vehetik igénybe a HotSpot szolgáltatást.

Világszerte egyre népszerűbb a WLAN, a gyors vezeték nélküli hozzáférés pl. szállodákban, éttermekben, kávézókban biztosítja az internetezést és elektronikus levelezést. Beépített WLAN kártyával, hordozható számítógép, kézi számítógép vagy akár erre alkalmas mobiltelefon segítségével nagy sebességgel, akár utazás, várakozás közben elérhető az internet, az elektronikus levelezés, vagy akár a vállalati intranet.

A T‑Commal közös belföldi roamingon túl eddig a lengyelországi ERA-val állapodtak meg a WLAN pontok átjárhatóságáról. A nemzetközi roaming partnerek köre februártól a T‑Mobile csoport több tagjával bővült, így a magyarországi T‑Mobile-osok ezentúl Németországban, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Csehországban és Hollandiában is, összesen több mint 8000 WLAN elérési ponton vehetik igénybe az internetet, küldhetnek vagy fogadhatnak elektronikus leveleket.

A roamingra használható 15 és 30 perces HotSpot hozzáféréssel a fent felsorolt országokon túl hamarosan az Egyesült Államokban a T‑Mobile, Svájcban a Swisscom, és Finnországban a TeliaSonera WLAN pontjai is elérhetővé válnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Neurotoxin #2
    1általán tisztába vagy a hotspot jelentésével?
    Általában csak intranetre és mailezésre használják az emberek!Nem azt jelenti ,hogy egész nap ezen neteznek.

    "Aki annyira töketlen, hogy külföldi utazása alatt is internetezik, arra nem is tudom mit mondjak" kicsit korlátolt lehetsz. Ha utazik az ember ,akkor már csak kiváncsi lehet a bejövő leveleire, hírportálokra stb... Én is nap mint nap használom ,mert kivan építve a helyi wlan az egyetemi épületekben.Nem is gondolnád ,hogy néha milyen hasznos és életmentő lehet
  • hypno #1
    Ez aztán a szolgáltatás!

    Aki annyira töketlen, hogy külföldi utazása alatt is internetezik, arra nem is tudom mit mondjak. Mert aki meg kinn dolgozik, tanul, az sanszos, hogy jobban jár egy helyi internet kapcsolattal.