Hörcsöki Szabolcs

Új képek a hamarosan megjelenő Fable-ből

A Fable: The Lost Chapters szeptemberben érkezik a boltokba, addig nyolc új képben gyönyörködhetünk.

Ez az a játék, amelyről készítője, bizonyos Peter Molyneux ezerszer megesküdött, hogy PC-n nem, kizárólag Xboxon lesz kapható. Mindenesetre a Fable elképesztő méretű sikerét látva a Microsoft meggondolta magát, s kínos magyarázkodásra késztette a derék Molyneux kollégát a PC-s verzió bejelentésekor. De nem is ez e lényeg, hanem hogy szeptemberben végre megérkezik a Fable kedvenc számítógépünkre is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Természetesen a Lionhead Studios van annyira nagyvonalú és profi, hogy a PC-s verziót jócskán megspékelje extrákkal. Új küldetések, fegyverek és mintegy harmadnyival növelt játéktér kerül a programba, hogy annak is legyen kedve vele játszani, akinek már volt szerencséje az xboxos verzióhoz (ez nem is lehetetlen, a konzolra írt verzió ugyanis 1,4 millió példányban kelt el).

A játék egyébként egy tipikus amerikai szerepjáték (tehát a jenkik intelligenciájához optimalizálva), kellő mélységű háttértörténettel és konzoljátékokat idéző harcrendszerrel. Ráadásul korrekt karakter-fejlesztési szisztéma gondoskodik arról, hogy ne unatkozzunk és persze a történet is döntéseink alapján változik. A játékban számos varázslatot is használhatunk majd, sőt, saját tetoválásokat is készíthetünk karakterünk számára.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Fable: The Lost Chapters szeptemberben kerül a boltokba, a szerepjátékok rajongói számára biztosan megér legalább egy pillantást.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat 02 #11
    1szerűen és naygszerűen
  • Falconer #10
    Én sohasem tudtam felfogni, hogy hogyan lehet ekkora hülyeségekkel játszani.
  • onimusha #9
    nagyon jó a játék, de rövid ha csak a fő dolgokat nyomod akkor úgy 1 nap
  • Dr4gonlord #8
    Morrowind . No offense, de a Morrowind a legszabadabb RPG, legalábbis a Gothic II során (ameddig elvittem, mert nem tetszett) nem tapasztaltam akkora "függeszdfelafőküldetést, aztán amikor elég erősnek érzed magad, folytasd" meg "odamész ahová akarsz, akkor amikor akarsz, és azt csinálsz amit akarsz" meg "van egymilliárd mod, amiknek ha a legjavát kipróbálod, csak azon gondolkozol, hogy eddig hogy húztad ki nélkülük" részt. Az Oblivion meg a Gothic III, az érdekes lesz. (Amúgy D&D fan vagyok, és ezek az RPG-k az egyetlenek, amikkel hajlandó vagyok hosszútávon foglalkozni a D&D meleltt, de 90% D&D).
  • Zoliz #7
    Egész tűrhető. Olyan Gothicos beütés. Persze szebb, de messze nem olyan hangulatos. Nincs olyan szabad játékélmény. És rövidnek tűnik. Persze a Gothicot csak a Gothic múlhatja felül.
  • Manki #6
    Jah
  • Canis Minor #5
    A harmadik képen a kiscsákó elég érdekes helyen matat a kardjával...
  • SniperWolf #4
    Biztos megér egy próbát, egész jónak igérkezik. Az első képen például a nyilas: cáfolja a fizika egyes törvényeit... :D
  • NEOreg3 #3
    nem szerzem meg neked, ne is álmodj róla:D
  • Goth #2
    áh na végre valami jó cucc!