SG.hu

Egységes Európa tarifa a Vodafone-tól

A Vodafone Magyarország egységes Európa tarifával köszönti az egyesülő Európát: bruttó 25 forintos percdíj minden Európai Uniós Vodafone és minden Európai Uniós vezetékes hálózatba.

A Vodafone Magyarország Rt. 2004. május 3-án vezeti be egységes Európa tarifáját. Az új tarifa az európai integráció szellemében egységesíti az Európai Uniós Vodafone hálózatokba és az összes Európai Uniós vezetékes hálózatba, illetve Romániába indított hívások percdíját. Május 3-tól a Vodafone Rt. ügyfelei bruttó 25 forintos percdíjért hívhatják az egyesült Európa, illetve Románia polgárait és bruttó 25 forintért küldhetnek sms-t hálózaton belül.

A Vodafone Európa tarifával a jelenleg elérhető legalacsonyabb percdíjért lehet az Európai Unió vezetékes és Vodafone hálózataiba telefonálni. Ez számokban kifejezve azt jelenti, hogy Európa szerte közel 120 millió Vodafone és Vodafone Partner hálózatban elérhető előfizetőt és közel 230 millió vezetékes számot lehet bruttó 25 forintért hívni percenként. Ez különösen fontos azért is, mert az EU csatlakozás után várhatóan megnövekszik a külföldön tanuló és dolgozó magyar állampolgárok száma is. Így az új tarifa számukra is megkönnyíti a mindennapi kapcsolattartást.

Jelenleg a Vodafone havidíjas előfizetői 131 országban barangolhatnak és 256 partnerhálózatot vehetnek igénybe. Ezzel a hazai mobilszolgáltatók ügyfelei közül a Vodafone előfizetői használhatják a legtöbb országban a roaming szolgáltatást. A Vodafone feltöltőkártyás / egyszerűsített és GPRS roaming tekintetében is vezető pozíciót tudhat magáénak a hazai piacon.

Az Európa tarifa egyéb jellemzői:

  • Nettó 1800 bruttó 2250 Ft-os opciós díj
  • Nettó 2500 bruttó 3125 Ft-os alap havidíj, ami teljes egészében lebeszélhető
  • Percdíjak:
    - Hálózaton belül (Vodafone Magyarország, minden EU-s Vodafone hálózat, minden EU-s vezetékes hálózat, illetve Románia): bruttó 25Ft
    - Hálózaton kívül (Pannon, Westel és minden más nem Vodafone-os mobil hálózat): bruttó 50Ft
    - Minden más nemzetközi irány a normál nemzetközi díjszabás szerint hívható.
  • Számlázási egység: 1 perc
  • SMS: bruttó 25 Ft hálózaton belül, és bruttó 50 Ft hálózaton kívül
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    • shabba #6
      "(Az mondjuk fura, hogyan oldották meg ennyiért a külföldi vezetékes számok elérését.)"

      A titok nyitja hogy nyugatra normálisabb összekapcsolási díjak vannak meg árverseny, így elég Mo.-on összeszedni a nemzetközi irányba indított hívás, IP alapon elvinni a célországig és ott egy szerződött vezetékes partner hálózatára rápakolni. Ez a VoIP-os rész EU-s országokba de akár amerikába is 3-5 eurocent/percből kihozható hisz ennyiért már végfelhasználóknak is kínálnak szolgáltatást.

      Pl. ennek a cégnek a telefonos szolgáltatása április köze óta Mo-on is elérhető, ilyenek a nemzetközi VoIP hívások díjai:

      http://www.asylumtel.com/rates/
    • TeszteloPontHu #5
      Azért annyira ne kapkodjunk. Itt a többi hálózatba 50 Ft-ért telefonálhatsz, nem 25-ért... A legtöbb ember azért még mindig westeles és pannonos számot hív, és nem külföldit. (Az mondjuk fura, hogyan oldották meg ennyiért a külföldi vezetékes számok elérését.)
    • Cat #4
      vodafonnál van másodperc alapu számlázás is, igaz, percdija 66ft
      számold ki mi éri meg neked, percenkénti számlázással 36-39 ft, vagy másodpercenkéntivel 66
      hidd el, kb. ugyanott vagy