SG.hu

Cartoon Network a Vodafone live!-on

A Cartoon Network ma jelentette be a Tom és Jerryt, Frédi és Bénit, a Pindur pandúrokat és világhírű karaktereinek egész sorát felvonultató mobil-szolgáltatásának beindítását, amelyet a Vodafonnal közösen indít.

A Vodafone a Cartoon Network mobil tartalmat egyiptomi, német, görög, magyar, ír, olasz, máltai, holland, portugál, spanyol, svéd és angol Vodafone live! előfizetői számára teszi elérhetővé. Az ajánlat szórakoztató javás játékokat, színes logókat és polifonikus csengőhangokat tartalmaz, amely klasszikus és ideiglenes karaktereket vonultat fel annak érdekében, hogy a legkülönbözőbb korosztályokat telefonálásra bírja.

A Cartoon Network - összes jelenlegi prémium mobil szolgáltatását tartalmazó - ajánlatát több lépésben vezetik be. A csomag olyan játékokat tartalmaz majd, mint Maci Laci piknikje, Dexter laboratóriumának biztonsági riasztója, Frédi és Béni, Samurai Jack leszámolás, Bátor, a gyáva kutya kísértetháza, Tom és Jerry sajtvadászat, Pindúr Pandúrok és Vbirds. A Top Cat, Scooby Doo, Banana Splits és Jetsons alapján is készülnek különböző logók és csengőhangok. A Cartoon Network tartalmakat a csatorna népszerű karakterei alapján a Macrospace Ltd. készítette.

"Ez az együttműködés remek lehetőséget teremt a Vodafone-nal fennálló kapcsolataink kiterjesztésére. A fiatal és idősebb Cartoon rajongók minden formájukban szívesen látják viszont kedvenc karaktereiket"- hangsúlyozta Mitch Lazar, a Wireless AND Emerging Technology for Turner Broadcasting elnökhelyettese.

"Mint világhírű márka és a világ néhány legnépszerűbb rajzfilmfiguráinak otthona, a Cartoon Network a Vodafone ideális partnere. A Vodafone live! ügyfelek új és izgalmas játékok és csengőhangok formájában is élvezhetik majd kedvenc karaktereik - mint például a Tom és Jerry és a Top Cat - bohóckodásait"- mondta Graeme Ferguson, a Vodafone Global Products és Tartalomszolgáltató Tartalomfejlesztőjének vezérigazgatója.

A Cartoon Network 2003-ban ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját és azt, hogy még mindig Nagy Britannia első számú gyerekcsatornája. Miután a Cartoon Network 1993 óta pán-európai csatornaként sugároz, Európa-, Közel-Kelet- és Afrika-szerte 11 nyelven 32 millió háztartásban fogható, így a régió legnagyobb lefedettségű csatornájának számít. A Cartoon Network világszinten is a legnagyobb lefedettségű gyermek- és rajzfilmcsatorna, hiszen 17 nyelven, 145 országban és 160 millió háztartásban fogható. A csatornákat a Time Warner érdekeltségi körébe tartozó Turner Broadcasting System Europe Limited üzemelteti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!