SG.hu

Ericsson T39 - minden egyben

[noguchi] Az Ericsson piacra dobta új T39-es készülékét amely az első olyan mobiltelefon, amely mind a GPRS, mind a Bluetooth technológiát támogatja, és az első olyan WAP telefon, amely a mobil internet és az e-mail szolgáltatások teljes spektrumát nyújtja tulajdonosa számára. A T39-es támogatja a vezeték nélküli adatszinkronizációra kifejlesztett szabványt, a SyncML-t, és a képüzenetek váltására szolgáló EMS-t is.

A T39-es ereje gyorsaságában rejlik. A különleges GPRS technológia, a WAP szolgáltatások számára kifejlesztett nagy sebességű átviteli mód, biztosítja a virtuális mobil internet-kapcsolatot. A GPRS-nek köszönhetően a T39-es mindig online összeköttetésben áll, és folyamatosan kész elektronikus levelek fogadására. A T39-es 43,2 kbps sebesség és 3+1 időrés elérésére képes.

A GPRS-t a mobiltelefon, PDA, laptop és egyéb elektronikus eszközök vezeték nélküli összeköttetését lehetővé tevő Bluetooth vezeték nélküli technológiával egyesítve az Ericsson T39-ese képes zsebmodemként működni. A mindig online kapcsolatban lévő T39-essel a zsebünkben gondtalanul szörfölhetünk a mobil interneten PDA vagy laptop segítségével, természetesen vezetékek használata nélkül.

A T39-es számos hatékony PIM alkalmazást kínál, beleértve a dinamikusan frissülő naptárt, címlistát és tennivalók jegyzékét. Azért, hogy e személyes információkezelési eszközök valóban hasznosak legyenek a felhasználók számára, az Ericsson T39-es készüléke a legelső olyan termék, amely támogatja a SyncML-t, a vezeték nélküli adatok szinkronizálásának nyílt szabványát.

A T39-es, a GPRS-t és a SyncML-t együtt alkalmazó első mobiltelefon a SyncML összes funkcióját ki tudja aknázni a dinamikus szinkronizálásnak köszönhetően. A SyncML például lehetővé teszi, hogy ha egy találkozó időpontját megváltoztatják az irodában lévő asztali számítógépen, akkor az azonnal megjelenjen a T39-es naptárában is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pheel #10
    Most akkor telefon zsebbe es PDArol beszelek? Ez marhasag!
  • ixyon #9
    ja. csak ezt a gépet már nem a gombokról vwezérlik, hanem PDArol, megy laptopról, vag csak simán hanggal... ez biztos drágább, mint 1 PDA, és ajálják hozzá annak amegvételét... gondolom...
  • Pheel #7
    Jah. Mini kijelzo, meg baszott nagy antenna. Tanulhatnanak a nokiatol :) De a tudasa nemgyenge...
  • Arnie #3
    Mi indokolja ezt a bazi nagy cserpákot?
  • Efreet #1
    a kinézete pedig a designerek határtalan fantáziáját dícséri... :)))