ZAX

Egy újabb MMORPG - Darkfall

A norvég fejlesztők a Darkfallal a közeljövőben már egyre zsúfoltabbá váló MMORPG-piacra akar majd betörni. A játékuk klasszikus high-fantasy világban zajlik elfekkel, sárkányokkal, mágiával, különféle varázseszközökkel és a szokásos dolgokkal. A Darkfall különlegessége abból adódik majd, hogy a többi hasonló programban inkább csak mostohagyermekként kezelt játékos játékos elleni csatákra lesz kihegyezve. A Razorwax vízióiban nagyszabású területszerző és fajháborúk szerepelnek...

A Darkfall 100%-ig saját fejlesztés, a Razorwax 3D-s motorjával, kliens- és szerverszerkesztőjével készül. A játék zártkörű pre-alfa tesztelése most augusztusban kezdődik, amely a fejlesztés másik különlegességére is rámutat: a minél nyitottabb, mind több külső tesztjátékos segítsége mellett elképzelt munkára.
"Ugyan még csak a fejlesztés korai szakaszában vagyunk, minél hamarabb össze akartunk hozni egy működő változatot, hogy aztán azonnal külső emberek bevonásával, folyamatos tesztelés mellett dolgozhassunk. Így egyfolytában próbálgathatjuk majd a kliens-szerver megoldásainkat, ugyanakkor a játékosok közben értékes visszajelzésekkel is segítik a munkánkat." - magyarázza a megoldást Claus Grovdal, a Darkfall vezető tervezője és producere - "Azt vettük észre, hogy más cégek akár 2-3 évig is zárt ajtók mögött fejlesztenek egy programot, mire nyilvános tesztelésre adnák a fejüket. Mi valami mást akarunk kipróbálni, és már a fejlesztés sokkal korábbi szakaszában közel szeretnénk kerülni a jövőbeni potenciális Darkfall-játékosokhoz."

A Darkfall megjelenése még valóban nagyon távoli, 2003 első negyedévére tehető.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sonka #6
    Szerintem simán. Csak valakinek tennie kéne az ügy érdekében. Indul egy olyan hogy Sziril.(2003.március körül) Nem biztos hogy az igazi lesz.
  • OmegaOnline #5
    Szerintem mi is összetundánk hozni egy magyar MMORPG-t. Vagy nem? :)))
  • Aquli #2
    Lacc: ez igen tartalmas hozzászolas volt!
  • Lacc #1
    izé