Mikeyy

RealPlayer a Sony e Villa eszközökben

A RealNetworks - a világ vezető internetes médiaszolgáltatója - bejelentette, hogy RealPlayer 8 szoftverét integrálni fogja a Sony új e Villa Network Entertainment Centerébe (hálózati szórakoztató központ), amely egy könnyű és hatékony eszköz az internetezésre.

Az e Villa június végétől lesz kapható, körülbelül 500 dolláros áron, és ez lesz az első, nagyobb fogyasztói elektronikával foglalkozó cég által gyártott olyan nem PC készülék, amelybe a RealPlayer 8 van integrálva. Jelenleg a RealPlayer 8 a legnépszerűbb streaming média lejátszó program, amely az alacsony sávszélességhez képest meglehetősen jó hang és videóminőséget biztosít. "Vezető RealPlayer technológiánk és az e Villa könnyű kezelhetőségének kombinálásával a felhasználók kiváló minőségű multimédia élményben részesülhetnek ezen a virágzó piacon" - nyilatkozta Mark Bretl, a RealNetworks alelnöke.

A Sony-val kötött egyezmény szerint az e Villa felhasználói kezelőfelülete egy folyton a képernyőn levő gombot fog tartalmazni a Real.com Guide használatára, így a felhasználók egy kattintással elérhetik a keresett csatornát, vagy programot. A Sony új eszközébe integrált Real.com Radio Tuner hozzáférést biztosít több mint 2500 internetes rádióadóhoz világszerte. A Real.com Guide az egyik legnépszerűbb média honlap az interneten, ahol a fogyasztók könnyedén megtalálhatják a nekik megfelelő zenei és szórakoztató programokat a weben.

A mai hírt megelőzően a Sony Computer Entertainment már bejelentette, hogy még ebben az évben a RealPlayer 8 szoftvert és más RealNetworks klienstechnológiákat fog beágyazni a Playstation 2 konzolgépbe, illetve a Playstation 2 SDK-ba (Software Development Kit- szoftverfejlesztői csomag). Jelenleg világszerte 200 millió regisztrált RealPlayer felhasználó van, és népszerűségét részben annak köszönheti, hogy a szoftver legutóbbi változata több technológiai újítást is bevezetett, amelyek segítségével az eddigieknél sokkal jobb minőségű video és hanganyagokat lehet továbbítani az interneten.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Robert #1
    Wow.... BeIA....