Franczy

Grand Prix 3 2000

Most az egyik kedvenc szimulátor programom, vagyis a Grand Prix 3 hivatalos kiegészítőjéről szeretnék megosztani veletek egy-két információt.

Szerintem egyébként a programmal kapcsolatos dicsérő és becsmérlő szavaknak egyaránt volt létjogosultságuk, hiszen amellett, hogy a program szimulációból szerintem ötöst érdemel, van abban valami, hogy a készítőknek inkább GP 2.5-nek kellett volna elnevezniük a programot.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A GP3-at készítő MicroProse fejlesztőcsapat most nyilvánosságra hozott egy-két dolgot a program 2000. évi kiegészítésével kapcsolatban. A Forma 1-es cirkusz március 4-i startját követően nagyjából egy hónappal megjelenő GP3 2000 a készítők szerint nem csak egy egyszerű adatbázis frissítést és bug javítást fog jelenteni, hanem lényegesebb változtatásokat is eszközölnek majd a programon. A Gamespot website készítőinek sikerült egy riportot készíteniük a MicroProse fejlesztőivel, így most röviden tekintsünk bele ebbe!

"Habár ez csak egy update jellegű termék lesz, fejlesztőcsapatunk arra törekedett, hogy a rendelkezésre álló idő alatt annyi új megoldást integráljon a programba, amennyit csak lehet. A Forma 1-es autók 2000-es festésein és a 2000-es adatbázisokon kívül olyan újdonságokat rakunk a programba, mint például a továbbfejlesztett hangrendszer (box utca-kocsi kommunikáció), a pályák élethűbb kidolgozása, a továbbfejlesztett visszajátszási funkció, a sokkal jobb force-feedback támogatása, az összetettebb törésmodell, vagy az új játékmód. Létrehoztunk egy kívánságlistát a programmal kapcsolatban, mely listáról folyamatosan egyre több dolgot sikerül megvalósítanunk. A jó munkához, mint ahogy az köztudott, idő kell." - áll a MicroProse nyilatkozatában.

A GP3-at és az egész GP sorozatot azért is sok kritika érte az elmúlt években, mert sohasem az adott év legfrissebb adataival és grafikáival rendelkezett a szoftver, így a sok lelkes hobbigrafikusnak bőven akadt munkája a kocsik festésének aktualizálását illetően. Ez a dolog azonban sajnos egy darabig még biztos nem fog megváltozni, hiszen a GP3 2000 kiegészítő a nevéből adódóan nem az idei szezont dolgozza fel. Talán majd a GP4 esetében sikerül ezen változtatniuk a fejlesztőknek, bár ez szerintem leginkább jogi és anyagi dolgokon múlik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ubi #11
    Ezért a 2000-es patchért kell fizetni?? vagy ingyen letölthető lesz???
  • Air #9
    A szimulator nem ott kezdodik, hogy idojaras, idealis iv szaradas, sok beallitasi lehetoseg, hanem ott, hogyha veletlenul lemesz a fure ne menjen mar ugyanugy tovabb az auto mint a betonon. Pl, ha 2 kerek meg a betonon van, 2 pedig mar a fuvon, meg sem erzed. Hat a szimulator nekem nem itt kezdodik... Az EA F1 pedig nem azert jobb jatek mert szebbb a grafikaja, hanem mert elethubben viselkedik benne az auto mint a GP3-ban. Nem kell, hogy egy szimulator 100%-ig valosaghu legyen, hogy csak MS tudjon rajta jatszani, eleg ha nem olyan gagyi mint a GP3. De akik elvakult GP2-3 rajongok ugysem fogjak soha felismerni, hogy mennyire gagyi az a program amit ugy ajnaroznak. Nem is akarok vitatkozni senkivel...
  • Air #1
    Szimulaciobol 5-os?? Ja, lehet, hogy 100-as skalara gondolt a szerzo...