ZAX

Dune: Harkonnen részletek és képek

A Harkonnen Flame-Thrower (lángszórós) egységről vannak információink és képeink.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Harkonnen Flame-Thrower:

Ha egy katona arra ítéltetett, hogy a Harkonnenek rettegett Flame-Thrower szakaszában szolgáljon, először is egy rettentően kemény kiképzést kell túlélnie. A konkrét megpróbáltatások szigorúan titkosak, azonban hihető forrásokból kiszivárgott információk szerint a fizikai és mentális tűrőképesség megteremtéséhez a katonáknak 3 teljes napra alá kell merülniük a Giedi Prime-ban található hírhedt PokolDészába. Az egész seregben rettegett tisztelet övezi azokat, akik túlélik ezt a kegyetlen próbát.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A "Flamer"-szakasz a csatákban rettenetes pusztítást képes véghezvinni az ellenség páncélozatlan vagy könnyűpáncélzatú gyalogsága soraiban. A rövid hatótávolságú, nagyerejű lángszórókkal felszerelt egységek egyedüli gyengesége a lassúságuk, amit a vaskos páncélzatuknak, és a hátukon hordott hatalmas benzintartályoknak "köszönhetnek". A perzselő hőséggel, a nehéz körülményekkel szembeni ellenálló képessége miatt a Flame-Thrower ideális katona az Arrakis-i sivatagi hadviseléshez.

Az Emperor: Battle for Dune az idén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Luzsi #23
    Sziasztok!

    Elvesztettem a Dűne programomat, hol lehet venni?

    Köszönettel:

    [email protected]

    Ide kérem a választ, ha valaki tud segíteni.
  • Scooter #21
    Mit Sírtok még me se jelent :-)))
  • Zocsi #18
    Végre egy "új" játék!
  • Csatti #3
    Én is. A Harkonnenek épp arról voltak híresek a könyvben, hogy képtelenek voltak alkalmazkodni a sivataghoz. Ezért is szívtak be a végén a császárral együtt.
  • Efreet #1
    Azért úgy kíváncsi lennék, olvasott-e a készítők között bárki is 10 sornál többet FrankHerbert bácsi könyveiből... mert akkor nem lenne bátorsága, hogy egy ekkora baromságot kiadjon... Főleg mióta láttam egy rövid átvezető movie-részt is... ekkora lopást.. David Lynch forog a sírjában (akkoris ha még él)