Ötvös Tibor

Diablo IV - csak online játszható

Nem lesz offline mód a Diablo IV-ben.

A Diablo IV kapcsán rögtön felmerült, hogy offline módban is játszható lesz a kaland vagy a harmadik részhez hasonlóan az online csapatjátékra koncentrál a program. Nos, ma Angela Del Priore, a vezető dizájner tisztázta a helyzetet. A lényeg, hogy mindenképpen kell majd internetes kapcsolat a játék indításához, anélkül nem indul el. Azonban nem muszáj csapatban haladni, egyedül is kalandozhatunk.

A csapat rögtön az első három játszható karaktert is bemutatta. A Barbár mint közönség-kedvenc nem maradhat el, aki ismét az erejével segíthet a csapaton. A Varázslónő a Diablo 2-ben megismert képességeit hozza vissza, míg a Druida képes azonnali alakváltásra, így Vérfarkas, Vérmedve és emberi s bármikor lehet. A játékmeneti trailer alapján pedig a külsőségekkel sem lesz gondunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #12
    " Aki kifizeti a játékért a pénzt, annak van internet is"
    ez egyik nem következik a másikból.

    "Az a duma, hogy nincs mindenütt internet kb. vicc. Csak a kalózkodás hiánya miatt sírtok ^^"
    még a jenkiknél sincs mindenhol net. Ami meg a kalózkodást illeti: 5 perc alatt fel fogják törni és ennyi. Mert ugye még egyetlen egy csak online játszható játékot sem törtek fel. Soha. :)
  • Gabbbbbbbbbbbb #11
    Nem tudom ezen mit vagytok úgy meglepve. Aki kifizeti a játékért a pénzt, annak van internet is a gépén. Az a duma, hogy nincs mindenütt internet kb. vicc. Csak a kalózkodás hiánya miatt sírtok ^^
  • Szefmester #10
    A Path of Exilehoz hasonlóan még talán normális lesz ez a net only szarság, mert ott is csak a városokban látsz másik játékost, és ott tudsz gyors csapatokba nyomulni. De single playerhez ez továbbra is parasztság.
  • Blage7 #9
    Hát majd kiderül, minden esetre van fent új videó a játékmenetből, ez alapján nem tűnik rossznak...
    https://www.youtube.com/watch?v=9DFgQ81vzGg
  • Phara #8
    Ez az infó hol található?
  • SZUPERDZSEKK #7
    Azt mondjak az eredeti trailer durvabb volt, mint amit lathattunk... Hat kivancsi leszek, mennyire higitjak fel, hogy a 12 evesek is jatszanak vele..
  • SZUPERDZSEKK #6
    Rosszul tudod. Season-ök lesznek, gondolom mert lattak, hogy ebben van a penz + ha csak online van, akkor tobben fizetnek erte.
  • Phara #4
    A cikk úgy szar ahogy van nem értem mért kell fél információkat leközölni.A Diablo IV ugyan, akár csak a harmadik epizód PC-s verziója, tényleg internetet követel majd meg magának, de a kihívást úgy építik fel, hogy akár teljesen egyedül is végig játszhassuk a kalandot. Az útvesztőket, sőt, a teljes kampányt megismerhetjük úgy is, hogy senkivel nem állunk össze csapatba – éppen ezért (és ezt már mi tesszük hozzá) az eddigieknél hangsúlyosabb PvP mód sem feltétlenül lesz kötelező, csak egy plusz opció, hogy izgalmasabbá váljon a kaland.
  • wraithLord #3
    Hát ja, ez elég szarul hangzik. De talán ki lehet majd kapcsolni, elvégre azért mutatták be, hogy mit szól hozzá a jónép. Remélhetőleg másnak sem fog tetszeni az MMO jelleg.

    Legfőképpen azt nem szeretem az MMO-kban, hogy mindenki ugyanazt csinálja, mint én, némi fáziseltolódással. Ezért soha nem is játszottam MMO-val, csak néha fél-1 órára nekifutottam egy-egy játéknak, hátha. De nem jött be.
  • Blage7 #2
    A cikk kissé hiányosan fogalmaz, a játékhoz nem csak a DRM miatt kell majd állandó internet kapcsolat, hanem mert félig-meddig MMO lesz. Elő fog fordulni hogy más játékosokkal is összefutsz (főleg városokban) meg lesznek PvP zónák, egyedül a sztori szempontjából fontos területek meg dungeonok lesznek olyanok hogy egyedül (vagy partyban) kalandozhatsz. Személy szerint nekem ez totál elvette a kedvemet az egésztől, ígéretesnek indult azzal, hogy visszanyúltak a sötétebb és véresebb atmoszférához, de iszonyú illúzióromboló hogy el sem tudsz mélyedni a játékban mert éppen farmolsz békésen a kis 10-es szintű karaktereddel, aztán hirtelen ott terem a 40-es szintű FitymaLali12 és legyakja az összes szörnyet, vagy épp áthaladsz egy PvP zónán amikor a semmiből lecsap valaki. Az előző részekben sem hiányzott ez senkinek, és fogadni mernék rá, hogy most se kérte senki, hogy így legyen. Na de majd meglátjuk...