12
 • Macropus Rufus
  #12
  " Aki kifizeti a játékért a pénzt, annak van internet is"
  ez egyik nem következik a másikból.

  "Az a duma, hogy nincs mindenütt internet kb. vicc. Csak a kalózkodás hiánya miatt sírtok ^^"
  még a jenkiknél sincs mindenhol net. Ami meg a kalózkodást illeti: 5 perc alatt fel fogják törni és ennyi. Mert ugye még egyetlen egy csak online játszható játékot sem törtek fel. Soha. :)
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #11
  Nem tudom ezen mit vagytok úgy meglepve. Aki kifizeti a játékért a pénzt, annak van internet is a gépén. Az a duma, hogy nincs mindenütt internet kb. vicc. Csak a kalózkodás hiánya miatt sírtok ^^
 • Szefmester
  #10
  A Path of Exilehoz hasonlóan még talán normális lesz ez a net only szarság, mert ott is csak a városokban látsz másik játékost, és ott tudsz gyors csapatokba nyomulni. De single playerhez ez továbbra is parasztság.
 • Blage7
  #9
  Hát majd kiderül, minden esetre van fent új videó a játékmenetből, ez alapján nem tűnik rossznak...
  https://www.youtube.com/watch?v=9DFgQ81vzGg
 • Phara
  #8
  Ez az infó hol található?
 • SZUPERDZSEKK
  #7
  Azt mondjak az eredeti trailer durvabb volt, mint amit lathattunk... Hat kivancsi leszek, mennyire higitjak fel, hogy a 12 evesek is jatszanak vele..
 • SZUPERDZSEKK
  #6
  Rosszul tudod. Season-ök lesznek, gondolom mert lattak, hogy ebben van a penz + ha csak online van, akkor tobben fizetnek erte.
 • Ender Wiggin
  #5
  Van egy csomó játék, ami az indulásnál kéri a netet, sőt más játékosok spontán beugorhatnak az ember játékába is, de pl. ha menet közben kilövöm a netet, akkor a játék azért még működik, ment is. Csak megszűnik a multizás...
 • Phara
  #4
  A cikk úgy szar ahogy van nem értem mért kell fél információkat leközölni.A Diablo IV ugyan, akár csak a harmadik epizód PC-s verziója, tényleg internetet követel majd meg magának, de a kihívást úgy építik fel, hogy akár teljesen egyedül is végig játszhassuk a kalandot. Az útvesztőket, sőt, a teljes kampányt megismerhetjük úgy is, hogy senkivel nem állunk össze csapatba – éppen ezért (és ezt már mi tesszük hozzá) az eddigieknél hangsúlyosabb PvP mód sem feltétlenül lesz kötelező, csak egy plusz opció, hogy izgalmasabbá váljon a kaland.
 • wraithLord
  #3
  Hát ja, ez elég szarul hangzik. De talán ki lehet majd kapcsolni, elvégre azért mutatták be, hogy mit szól hozzá a jónép. Remélhetőleg másnak sem fog tetszeni az MMO jelleg.

  Legfőképpen azt nem szeretem az MMO-kban, hogy mindenki ugyanazt csinálja, mint én, némi fáziseltolódással. Ezért soha nem is játszottam MMO-val, csak néha fél-1 órára nekifutottam egy-egy játéknak, hátha. De nem jött be.
 • Blage7
  #2
  A cikk kissé hiányosan fogalmaz, a játékhoz nem csak a DRM miatt kell majd állandó internet kapcsolat, hanem mert félig-meddig MMO lesz. Elő fog fordulni hogy más játékosokkal is összefutsz (főleg városokban) meg lesznek PvP zónák, egyedül a sztori szempontjából fontos területek meg dungeonok lesznek olyanok hogy egyedül (vagy partyban) kalandozhatsz. Személy szerint nekem ez totál elvette a kedvemet az egésztől, ígéretesnek indult azzal, hogy visszanyúltak a sötétebb és véresebb atmoszférához, de iszonyú illúzióromboló hogy el sem tudsz mélyedni a játékban mert éppen farmolsz békésen a kis 10-es szintű karaktereddel, aztán hirtelen ott terem a 40-es szintű FitymaLali12 és legyakja az összes szörnyet, vagy épp áthaladsz egy PvP zónán amikor a semmiből lecsap valaki. Az előző részekben sem hiányzott ez senkinek, és fogadni mernék rá, hogy most se kérte senki, hogy így legyen. Na de majd meglátjuk...
 • wraithLord
  #1
  Ez nem egy nagy meglepetés. Már évek óta ez a Blizzard DRM-je. Eddig sem azért volt online only, mert átment multiba, hanem szimplán így nincs warez. Mondjuk az szívás, ha olyan helyen akarsz játszani, ahol nincs net.