Szekeres Viktor

A Disney egyszerre hat Star Wars-filmen dolgozik

Eddig csak öt új Star Wars-filmről tudtunk, de a stúdió egy hatodikon is dolgozik.

Korábban már kiderült, hogy nem csak az új Csillagok háborúja-trilógia fogja jelenteni a Star Warsos filmes franchise kibővítését, hanem a filmek közötti egyszeri történetek is. Azonban ma kiderült, hogy nem csak 5 filmről (a trilógia, valamint az első két és a második két rész közötti film) van szó, hanem hatról. Legalábbis ezt mondta Bob Iger, a The Walt Disney Company elnök-vezérigazgatója a cég idei második negyedéves pénzügyeivel foglalkozó konferenciahívás keretében.

Korábban ezekre a helykitöltő filmekre, mint afféle eredettörténetekre hivatkoztak, s a pletykák szerint ezeknek alanyai Han Solo, Boba Fett és/vagy Yoda lehetnek. Hivatalosan azonban egyiket sem erősítették meg még, mindössze annyit tudni, hogy Lawrence Kasdan és Simon Kinberg dolgozik egy-egy szkripten. Ezek a részen 2016-ban, 2018-ban és várhatóan 2019-ben kerülhetnek bemutatásra, bár a harmadik önálló film esetében a 2020-as premier is szóba jöhet.

Természetesen a fentiek azt jelentik, hogy jelenleg hat filmen munkálkodik a Disney stúdió, de ezek sikerétől függően még jó pár filmes fejezettel bővülhet a Csillagok háborúja-univerzum.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asgh #8
    Szvsz nagyobb az esélye, hogy jók lesznek az új SW filmek, mint amikor anno Lucas bejelentette az új trilógiát.
    Az új trilógiával Lucas financiálisan nem veszíthetett, csak a játékfigurák jogát 100 millióért adta el a Matelnek, azaz már ebből bejött az EP1 teljes költségvetése.
    Most a Disney kőkeményen kockáztat. Ha bebukik az új széria első darabja, az magával ránthatja a többit, azaz milliárdok mennek a kukába. Ezért szerintem a Diseney nagyon odafigyel, hogy legalább az első néhány film minőségi legyen.
    A Disney névtől meg önmagában nem kell félni, az Iron Man széria és az Avengers is Disney.
  • Zombee #7
    Mi köze Lucas új trilógiájának a Disney-hez? Azt Lucas csinálta, ezt a Disney fogja. Még régi arcokat is megnyertek a filmekhez, és nem csak színészt. Lehet ez még jó, Lucas trilógiája nem befolyásolja se minőség, se történet szempontjából, mivel az a réginek az előzménye volt. A minőséget megint nem érinti, mert mások a készítők, és a Disney nem csak Bambit, Dumbot, és futószalagon tolt CGI hercegnőket tud gyártani.
  • Zombee #6
    A játékoknak hála élt azaz univerzum, meg a régi filmekből azalatt is gazdagodott. Kevesebb rosszat csinált 83-99 között, mint Jar-Jar megteremtésével. Azért az új trilógiának nem kevés hibája van.
  • SupraMKIII #5
    Amergin: Igazad lenne, a baj csak az, hogy ha lucas bácsi beszámítható lenne, akkor ez az egész nem történik meg, ha meg nem az, nézethetsz vele bármit...

    Sliderx: nem értelek: az hogy meggyalázták, miért jelentené azt, hogy a régiek rosszabbak lettek? Azt viszont igen, hogy egy régi nagy címet felhasználva gagyi szart adnak el, azt viszont igen, ami felháborító. de ugye ha nem nézed meg, akkor honnan tudnád? Na, ez a baj a dologgal. De lerövidítem neked: Átverés.

    Zetor: Nem is tudom... Szerintem ha lucas-t érdekelte volna, hogy éljen az univerzum, akkor nem sz@rt volna bele nagy ívben 83 és 99 között, illetve 2005-től... Ami ugye pont 24 év...
  • Narxis #4
    Tekintve, hogy az új trilógia is mekkora szar lett én nem várok sokat a Disney-től, egyszer nézhető torrentezni való hányadék lesz. Nincs ezzel probléma. Ott van az eredeti trilógia amit ugyanúgy megnézek minden évben, azon az élményen nem tud rontani.
  • zetortraktor #3
    Ezen én is röhögök. Lucas örül a legjobban, hogy végre nem csak könyvben meg minden egyéb más platformon bővül és éli az életét az univerzum, hanem már végre filmek is készülnek. Annyi történet lehet mesélni mozgóképen és azokra az animációs sorozatok, meg az az élőszereplős, amit már megíratott Lucas közel sem volt elég.
  • Sliderx #2
    Sosem értettem az ilyen kijelentéseket. Mit gyaláznak meg?? A régi filmek egy dolog ezek meg egy másik. Ha gyalázatnak érzed nem nézed meg az újakat. Attól hogy új részek készülnek a régiek még nem válnak rosszabbá.
  • Amergin #1
    Hát Lucas, ha halott lennél foroghatnál a sírodban, de jobb így talán: legalább a saját szemeddel kell látnod, hogy hogyan hágják és gyalázzák meg a Művedet.
    Az Élet igazságos a maga módján...