Szekeres Viktor

Kiderült, mikor játszódik az új Star Wars-epizód

Májusban kezdődik az új Csillagok háborúja forgatása, és kiderült, hogy mikor játszódik a sztorija.

Most már tényleg nyakunkon van a Csillagok háborúja legújabb epizódjának forgatáskezdése, azonban még mindig nem született meg a hivatalos bejelentés arról, hogy ki lesz az új Star Wars-széria főszereplője, valamint, hogy kik fognak még feltűnni a J.J. Abrams által rendezendő filmben. Ezzel kapcsolatosan azonban mindenképpen biztató jel, hogy a Walt Disney Pictures és Lucasfilm végre elkezdte a közönség tájékoztatását, hiszen tegnap hivatalos formában is bejelentették, hogy egyrészt a Star Wars: Episode VII forgatása májusban kezdődik a londoni Pinewood Studiosban

Sőt, bónusz infónak azt is nyilvánosságra hozták, hogy a Hetedik Epizód története 30 évvel A jedi visszatér eseményeit követően fog játszódni, s a sztori középpontjában három teljesen új, fiatal karakter lesz, a mellékszerepekben pedig pár igen ismerős arcot is üdvözölhetnek a rajongók. Az új Csillagok háborúja-mozifilm hivatalos premierdátuma egyébként 2015. december 18-a, legalábbis Amerikában. Kérdés, hogy itthon lesz-e a világpremier, vagy a Disney korábbi "büntetése" miatt csak egy-két héttel később láthatunk először Star Warst.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #9
    ebből lesz megint egy dizni féle, félvállról vett humoros délutáni film, mint.... mint minden az utóbbi 5évből ami tőlük kigurult :D én mindig kicsit soknak érzem a komédiát, főleg az erőltetett félét amikor a főbb események alatt bevágnak egy ócska egysoros poént, de vagy 5ször egy jelenetben... legyen szuperhősös vagy kalózos, tökmind1...
  • NEXUS6 #8
    JJ. amikor megcsinálta a Star Trek rebootot, akkor azt mondta, hogy egy olyan filmen gondolkodott, mint a Birodalom visszavág, ami szerintem és sokak szerint is a legjobb SW film.

    Nos ez az elképzelés lehet, hogy marhára nem passzolt a ST univerzumhoz, de ha olyan SW filmet csinál, mint az első ST filmje, akkor én elégedett leszek. A második ST filmje már jobban idomult a szokásos ST életérzésbe, de szerintem jó xar is lett.
  • zetortraktor #7
    Egyébként a nagy különbség a Star Trekhez képest az lesz, hogy a Star Warst írja is, hiszen kiszállt az eredeti író, miután kikukázták a szkriptjét. Szóval, ha azt nézed, akkor az, hogy a Star Trek nem lett rossz film az ő dicsérete, az pedig, hogy nincs köze az univerzumhoz (nem tudom, nekem a nevek stimmeltek), az az írók sara inkább.
  • zetortraktor #6
    Igen, ezt írtam én is - csak nekem nem kell link.:) 2005 óta, amióta véget ért az Alias, szinte csak filmeken dolgozott, azok alapján meg lehet őt ítélni, én is ezt teszem. A lényeg, hogy sorozatokat nem tudott eltaposni, ideje sem lett volna rajtuk dolgozni. Azokat max a készítők vagy az írók tudják eltaposni, ő meg összvissz ezt a két sorozatot írta.
  • SupraMKIII #5
    zetortraktor:
    http://en.wikipedia.org/wiki/J_J_Abrams (RTFM)
    A betetőzés a Star-Trek filmek voltak, de ha végignézed, van ott más is. Nem azt mondom, hogy rossz filmeket csinál, csak azt, hogy semmi közük az adott univerzumhoz. Ha más neveük lenne a filmeknek, lehetnének egyszer nézhető jó filmek.

    Dynamic
    Már bocs, de a marvel filmek legtöbbje és a karib tenger kalózai pont a habcukor kategória. Van ami egyszer nézhető/szórakoztató közzülük, a legtöbb marha látványos, de olyat még nem nagyon csinált, aminek lett volna mondanivalója vagy mélysége.

    Igen, tudom, Lucas bácsi nem egyik pillanatról a másikra bolondult meg, hanem folyamatosan: Nem lett volna szabad előzményt csinálni, és igen, azok is cukrozottak voltak, és csak nyomokban volt megtalálható az eredeti sorozat hangulata/értékei. De legalább nyomokban voltak. Amit JJ csinál, abban még a nyomok sem lesznek ott...
  • zetortraktor #4
    J.J. Abramsnek összvissz volt két sorozata, amiben dolgozott, az Alias meg a Felicity. Melyiket taposta el? Őt a filmjei alapján érdemes megítélni. Ha azokat eltaposta, akkor lehet aggódni.
  • Dynamic #3
    Nektek tényleg megállt az idő a Jedi visszatér után? Mennyivel volt komolyabb a Holiday Special, a rajzfilmek, vagy a Jar-Jar Binkses förmedvény (már a címére sem emlékszem)? Pedig ezek még bőven Lucas alatt mentek.
    Plusz ne kelljen már mindenkinek elmagyarázni, hogy a Disney nem egyenlő Miki egérrel, meg a habcukorral, amikor rengeteg filmet készítettek a Karib tengertől a Marvel filmekig.
  • adler741 #2
    Kb ez a véleményem nekem is.
  • SupraMKIII #1
    Mindig megörülök, amikor meglátom a címet - aztán jön a J.J. Abrams, aki már több sorozatot taposott el, meg a Disney...

    Tuti hogy az egész valami rózsaszín maszlag lesz, kb a gyorséteremben, kajálás közben fénykardozó gyerekek, meg a barbin felnőtt kislány massziv tömegorgyilkossá válásának története lesz, afféle lila harry potter reinkarnáció (Bár a harry potter soha nem akart más lenni, és a végére egészen kinőtte magát)

    Már most hányingerem van tőle, de NAGYON-NAGYON remélem, hogy tévedek!!!!