Szekeres Viktor

Már forgatják az új Star Wars-mozifilmet

Bár májusra várták az új Csillagok háborúja-epizód forgatáskezdését, már tartanak munkálatok.

A filmes "hírszerzők" egyik nagy csődjének tekinthető, hogy még mindig nem sikerült fix infókat szerezni arról, hogy kik szerepelnek majd az új Csillagok háborúja-epizódban. Főleg azért, mert Alan Horn, a Walt Disney Studios vezetője egy április másodikán készített interjúban elmondta, hogy már el is kezdődött a film angliai forgatása. (Eredetileg azt pletykálták, hogy május 14-én fog "elcsattanni" az első csapó.)


Horn egyébként azt is elmondta, hogy már rengeteg színészt szerződtettek J.J. Abrams filmjéhez, azonban még mindig nem teljes a szereposztás, s ezért nem történt meg még a hivatalos bejelentés. A filmes vezető hozzátette egyébként, hogy a casting folyamat ezúttal kivételesen nehéz volt.

A hetedik Star Wars-epizód világszerte 2015. december 17-én és 18-án fog moziba kerülni, kérdés, hogy akkor még rajta lesz-e Magyarország a Disney tiltólistáján. Mert ha igen, akkor félő, hogy mi csak karácsonykor láthatjuk először az új részt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Amergin #7
    A Halálcsillag felrobbant, Vader és az Uralkodó meghaltak, "győzött a jó", hogy így mondjam. Így lett vége az elsőnek megalkotott három epizódnak.
    Most akkor őszintén, mit lehet ebből a sztoriból még ezek után kihozni?
    Azt, hogy néhány félreeső porfészekben a birodalmiak nem adják meg magukat és még évtizedekig harcolnak mindenféle központi irányítás nélkül, mint az a pár fanatikus japán a 2. világháború után? Ez komoly?
    Mert ezt a rettenetet semmiféle látvány nem fogja tudni helyrehozni. Meglehet, hogy Lucas is tisztában van ugyanezzel és nem akarta a nevét adni ehhez, a pénz viszont jól jött neki (gondolom éhezik...), ezért eladta a "gyermekét" rabszolgának, hogy az másoknak dolgozzon.

    Vagy a másik verzió: bár Yodától tudjuk, hogy a sith-ek mindig ketten vannak: egy mester és egy tanítvány, de valahogyan egy sith (akiről persze semmit nem tudunk, hogy ki) megmenekül és az lesz a "főgonosz".
    Persze, Bobby is feltámadt a Dallasban, így meglehet, hogy Darth Maul is feltámad, nemde? Vagy találnak mást: lényeg, hogy ez a negatív hős megkezdi hősies harcát a Mon Mathma és a lázadók rémuralma ellen.
    És ebből a "történetből" fognak még három részt csinálni? Mert hogy "elbírgya 'jaz".
    Kedves Disney, mi lenne, ha valami eredetit találnátok ki és nem a hetedik bőrt akarnátok lehúzni ugyanarról a szerencsétlen róka-komáról?
    Persze lehet még egy utolsó rész, a régi szereplők hattyúdalának (Mark Hamill és a többiek) és levezetésnek, de azért folytatásos teleregényt lehet nem kellene csinálni ebből, mert azon csak a fanatikusok nem fognak bealudni. Ilyen alapon a Matrix-ot is folytatni lehetne, hogy Neo, nem is halt meg a végén csak aludt...álmodta az egészet és él és akkor folytassuk szépen a Matrixot még három résszel, amiben aztán lesz csihi-puhi meg harcolás
    Szóval igen:
    Bárcsak ne legyen igazam és hallatlanul izgalmas, remek sztorijú, váratlan fordulatokkal teli rész legyen, aminek már alig várjuk a következő részét, pl. mint a Gyűrűk Ura első része volt.
    De attól tartok nem ez lesz... Lucas sem látott már benne fantáziát, pedig ővele ott van az Erő!
  • Cickány90 #6
    Szerintem az biztató, hogy legalább Lucas keze nem lesz benne
  • Zombee #5
    Megnézi kamerásan... :)

    Én kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle, az előzménytrilógia nem sikerült túl erősre. Bár kétségkívül voltak jó pillanatai, azért a nagy elődöt nem közelítette meg minőségben.

    Amúgy kedvencem a fanyalgóknál a technika, mint az Alien/Prometheus esetén is: a régiben, ami később játszódik, lepukkantabb a technológia, mint az előzményben. Csak azt felejtik el, hogy 30 éve mindezt máshogy képzelték el, a technikai lehetőségek is mások voltak.

    Egy jó sztorival, normális színészekkel lehet ez jó. Csak olyan ne legyen benne, mint az új Anakin...
  • tomboy013 #4
    Várjuk ki a végét, amíg be nem mutatják a filmet csak szájtépés az hogy fos lesz-e vagy sem. Bár meg sem lepődök sg-n az ilyen értelmes hozzászólásokon =)
    Én megnézem moziban mert szeretem a Star Wars Univerzumot. Istenem ez a gyerekes hozzáállás, hogy már csak azért sem fogod megnézni moziban. Dehogynem fogod, nem bírsz te úgyse várni arra, hogy kijöjjön fullHD-ba :P
  • Ender Wiggin #3
    ja, nehéz volt a casting, mert egy erőltetett filmhez minél szarabb színészeket kellett találni...
  • Chris05 #2
    Full HD-ban fogom nézni full ingyen. Most már csak azért is. Egyébként adtam volna pénzt a mozijegyért, de most már csak azért sem fogok.
  • sakhalin #1
    disney tíltó lista szánalmas....Amúgy sem fogok érte egy petákot sem adni....