SG.hu

Átalakította mobiltarifáit a Magyar Telekom

Az új díjcsomagok mindegyike tartalmaz adatmennyiséget is, amely igény szerint akár 5 GB-tal is bővíthető, és több eszköz között is megosztható.

2014. február 1-jén a Telekom átalakította mobiltelefonhoz kínált tarifáit. A kevesebbet telefonáló előfizetők számára az új Move díjcsomag családot ajánlja, a nagyobb igényű felhasználók számára pedig a korlátlan beszélgetést biztosító Next csomagok jelentenek vonzó lehetőséget a sajtóközlemény szerint. Ráadásul ezek mindegyike hozzáférést biztosít a szolgáltató igazi mobilnet élményt jelentő 4G hálózatához.

Azok a havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelek, akik még nagyobb adatmennyiségre vágynak, az új NetPlusz adatdíjcsomagok közül választhatnak. Az intenzív netezők már akár 5 GB-tal is bővíthetik az alap díjcsomagjukban benne foglalt adatmennyiséget, ha a NetPlusz XXL opciót kérik mellé. A fiatalok életstílusához szabott díjcsomagok közül a 10 és 18 év közötti fiataloknak a Fun S, illetve az Eco Surf díjcsomagot, az egyetemisták és főiskolások számára a Telekom a Like S díjcsomagot ajánlja.

Mivel egyre többen használnak több mobileszközt is, sőt néha párhuzamosan, Duonet opciót mostantól az előfizetők már bármelyik új díjcsomag mellé, 500 Ft havidíjért vásárolhatnak, amely egy második SIM-kártya segítségével lehetővé teszi, hogy a csomagban foglalt adatmennyiséget megosszák az eszközeik között.

Aki ugyanis újonnan fizet elő a Fun Aranytárskártya, Like S vagy Move díjcsomagokra, és egyúttal vállalja, hogy elektronikus számlára vált, online és határidőre fizeti a számláit, valamint regisztrál az e-Pack kedvezményre, az havonta 300 Ft kedvezményt kap a díjcsomagja havidíjából. Az online számlaügyintézés egyúttal környezetbarát, papír-, utazás és időtakarékos megoldás. A Telekom integrált szolgáltatóként kedvezményeket nyújt azon ügyfeleinek, akik otthoni és mobil szolgáltatásokat együttesen vesznek igénybe. Ha például valaki a Telekom Kapcsolat Programban már elérte az arany vagy platina szintet, és a Telekom otthoni szolgáltatásai mellé a Next M díjcsomagot választja, annak havidíjából 33% kedvezményt kap.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Mai napig nem tudom értelmezni, hogy egyes csomagokban mindenféle plusz költség helyett simán lekorlátozzák a sebességet, ha eléred a limitet, a Domino Surf-nél meg átkapcsolnak a 195ft/10mb(!!!) Go!Net-re. Szánalmas, röhejes.
  • KRTuning #1
    Szép és jó reklám de Magyarországon drágább minden csomag, és kevesebb is mint a környék országaiban.