120
  • FefeeX
    #120
    Soha nem vitatkoztam ezzel, brutálisan gyorsabb, azonban messze nem annyival biztonságosabb, mint amennyire az hypolva van... Leírtam miért.
    Laptopokba, rendszernek amúgy valóban a legjobb megoldás, ha az árat nem nézed.
    Szóval nagyon sok előnye van, viszont van ezzel szemben egy nagyon nagy hátránya... Rohadt drága és nagyon kicsi a tárhely.
    Optimális esetben érdemes a rendszert SSD-n tartani, a tölteléket, adatokat, filmeket, játékokat meg a többi sallangot meg HDD-n.
    Egyrészt, mert a HDD-t többször írhatod meg mint az SSD-t (5 év nem 5 év, ez csak marketing szöveg, hogy így meg úgy, egy terület újrafelhasználása, felhasználása sokkal korlátoltabb mint a HDD esetén), másrészt meg a gatyád is rámenne egy megfelelően gyors SSD-re, harmadrészt pedig, a nagyobb állományok szekvenciális olvasásukból adódóan semmit pluszt nem kapnak az SSD-től...
  • Flang3r
    #119
    ha nem hiszitek hogy egy SSD a gyakorlatban bizony LÉNYEGESEN gyorsabb, akkor vegyetek bármilyen SSD-s netbookot és nézzétek meg saját szemetekkel !
  • Flang3r
    #118
    az SSD mindenképp jobb a winyónál

    3-4 elég nyomós érv van mellette:

    1: még a régebbi SSD-k írási/olvasási sebessége is megközelítette a gyorsabb SATÁ-s winyók szekvenciális olvasási sebességét, nemhogy a maiak... melyek meg is előzik már (nem beszélve a cilinder-pozicionálisi időt mely random írásnál lassabb volt már régen is)

    2: az SSD-nél nem lehet fragmentációról beszélni, mivel nincs, ezért az ebből adódó hátrányok eleve nem léteznek: mint pl. az hogy nem lehet csak a winyó, vagy partició 50%-át feltölteni gazdaságosan, illetve ha ezt megkíséreljük akkor idő után egyre lassabb lesz a rendszer.. stb..

    3: az SSD-kre szinte semmilyen fizikai , de főleg mechanikai erő nem hat, ezért -és különösen laptopokban- SOKKAL biztonságosabb ma már...

    4: a régebbi SSD-k átlag várható élettartama is pontosan ugyanúgy 5 év volt, mint a winyóknál, és a maiak már talán tovább is fogják majd bírni.
  • FefeeX
    #117
    Tudod, ilyeneket akkor olvastam, mikor a JB oldalon mászkeráltam, mégis mik az előnyei és a hátrányai. Érdekesmód se nekem, se a haveromnak nem voltak ehhez hasonló problémái (na jó, mivel ő jailbreak-elt egy időszakban, neki is volt totál fagyása, de mióta visszatért az eredeti szoftverhez, érdekesmód nincs)

    Nem egy telefonom volt, és egyik sem volt tökéletes. A 3310es nokiától kezdve az U600 samsungig mindegyiknek megvan/megvolt a rákfenéje. E50-es nokiáról nem is beszélve. Az a hiba, hogy a telefon nem elérhetőre kapcsol, és csak a bekapcs/kikapcs után áll normálra, sajna előfordult már velem vagy 6-7 telefonon. Érdekes, ha 2-3 naponta ki/bekapcsolod a telefont, egyiken sem jellemző ilyen hibák előfordulása...
  • FefeeX
    #116
    Hát öreg, távolról FINGOD NINCS a dolgokról. Mondtam már, úgy nyilatkozni valamiről, hogy nem is láttad még, a legnagyobb amatőrség. Tetszik nem tetszik.

    Vinyók... Ezt meg már leírták előttem is... Az általad favorizált SSD miben is jobb? Biztonságosabb? Hm, talán pár írásig igen... Aztán nem. Optikai lemez? Kuka... Milyen a meghibásodási aránya a merevlemezeknek? 1% alatt... Ez kvára nem nagy kockázat, már bocs... Az, hogy te focizol a vinyóval, és tönkreteszed, a te retardáltságod mutatja csak. Mint a régebbi ASUS így szar úgy szar beírásaid. Szakmai analfabéta vagy, aki olyan dolgokat állít, aminek a fele sem igaz. Van egy kiinduló állapot, te meg általánosítasz, és törvényeket hozol. Nagy nulla vagy apám, szakmai tudás nélkül, és megesz a sárga irigység, hogy egy év alatt nem tudsz összeszedni annyi pénzt, hogy iphone-d legyen...
    IT területen te max úgy keresel pénzt, ha átb*szod a nálad még analfabétább barmokat, hogy amit te mondasz, az úgy van, és kb a tudományod itt ki is merül.
    De akinek van egy kis szakmai képzettsége, az mind tudja ezt, és csak röhög a hozzászólásaidon...
  • FefeeX
    #115
    Valóban macerás, mert ott egy géphez veszed meg a szoftvert. De mivel a magyarokra is gondoltak, megoldható ez is, csak ahogy mondtad, valóban macerás :)
  • Dynamic
    #114
    Memória kezelésre(felszabadításra) kiváló ingyenes programok vannak. Egy gombnyomás, és voilá, máris üres a tár. Felesleges újraindítani... Mellesleg nem árt olyanokra odafigyelni, hogy ne hagyjunk nyitva több weboldalt a Safariban, mert ezt folyamatosan tárolja. Nyilván, hiszen feltételezi, hogy azért nem zártad be, mert még fogod használni. Viszont sok, több megás oldal zabálja a memóriát.

    Híváselutasítás meg - logikusan - a jobb felső(kikapcs) gomb. Persze egy gombnyomás, nem kell hosszan nyomva tényleg kikapcsolni:)
  • Balumann
    #113
    Azért kíváncsi lennék, hogy ez úgy mégis hány esetben előzi meg, hogy valami felkússzon a gépre amit nem szeretnénk. Ha elindítok valamit, akkor abban általában van olyan amit felakarok rakni. Ha valami kártevő van benne, akkor a védelmező programok jóesetben megállítják.
    Azt hogy a rendszergazda futási jogot ki kelljen választani 1x ha olyan a program, az még teljesen jó dolog.
  • hdo
    #112
    UAC nem azért van, hogy direkt basztasson ha valamit fel akarsz telepíteni, hanem hogy basztasson ha éppen _nem_ akarsz valamit feltelepíteni, de mégis fel akar kúszni. És itt kurvára nem arról van szó hogy elbaszhatsz valamit és azért kérdez rá, hanem arról hogy ne legyen a tudtodon kívül hónapokig egy adathalász bot a gépeden! Ráadásul egy secure desktopnak hívott felületet kínál jelszó beírásakor - ha erre szükség adódik - amit szoftveres keyloggerek nem tudnak logolni!

    Aki ezt nem érti meg, annak annyit üzenek hogy "lassan idd mer hideg!"!
  • Doom54
    #111
    Úgy tudom az OM verziót macerás újra telepíteni új gépre,alaplapra.
    (Vagy nem lehet?)
  • MasterChief
    #110
    Nos, mint mondottam azért nem igazán sikerült segíteni, mert nem tudod magad kifejezni. :D
    Ahogy látom ez még most sem megy. Ugyanis a fogalomzavart kezelendő én nem vagyok troll. Itt egy meghatározás, hogy legközelebb jobban be tudd határolni: Troll (Internet)
    A másik, hogy téged innen max KIbannolni lehetne. Ugyanis nem mindegy, hogy kiba**nak vagy megba**nak.
  • narumon
    #109
    Én az iphone 3G-met a magyar megjelenés napja óta használom, soha egyik hibát sem tapasztaltam a te általad emlitettek közül. A hivásvisszautasitás nálam működik, fekete képernyő sem fogadott még soha. (Lehet hogy a tiedet én visszavinném gariba mert szerintem akkor gond van vele)
  • Flang3r
    #108
    a lényeg, hogy NTFS-nél vannak kiterjesztett attribútumok. ezek közé tartozik, hogy egy file-nak, vagy könyvtárnak ki a tulajdonosa, akinek mindig van joga pl. visszaadni Mindenki jogát írásra/olvasásra/törlésre stb.. még akkor is ha előtte pl. Mindenkitől minden jogot elvett.

    NT alapú OS-eskben a WINDOWS vagy WINNT könyvtárakon a SYSTEM van alap tulajdonosnak beállítva és Windows 7-nél alapesetben még a
    Rendszergazdák csoport[szin=black] tagjainak is csak olvasási/futtatási joga van WINDOWS könyvtáron, viszont a Windows Installer Service pl. SYSTEM joggokkal telepít/módosít programokat a WINDOWS könyvtárban.

    a megoldás az UAC kikapcsolása után, natív Rendszergazda-ként beloggolni, majd átvenni a tulajdonjogot az említett könyvtár felett (TAKE OWNERSHIP)
    ((különösen lassú adathordozó esetén e folyamat - a biztonsági engedélyek felülírása- az apró, de sok file miatt eltart egy jó ideig))
    Miután mi vagyunk a WINDOWS mappa tulajdonosai , már kedvünkre adhatunk és vehetünk el jogot a mappáról vagy annak bármely tartalmából.
  • k0zi
    #107
    No azért ez erős csúsztatás. iPhone 3G-m van és hát nem nagyon vagyok vele megelégedve. Wifi eléggé szeszélyes benne, elképzelhető, hogy ahol napokig tökéletesen működött, ott egyszer csak azt mondja: "ma nem fogok kapcsolódni" Pedig jelerősség is rendben van. Aztán ott a csodálatos memóriakezelése, ha nincs elég memória egy programnak, akkor egyszerűen visszadob a menübe mindenféle üzenet nélkül, de legalább a memóriát se takarítja ki rendesen és a lefagyott app után ottmaradó szemét miatt a többi program is elkezd vacakolni (tökéletes példa rá az RA3), nem vártam meg összeszedi-e a szemetet, újraindítottam.

    16GB-os memóriát is csak iTunessal lehet tölteni (az hogy a "64 bites" iTunes processei mellett miért van *32 a taskmanagerben már ki se térek), de legalább nem lehet pendriveként használni, olyan kálváriákról ne beszéljünk, amikor iTunes belefagy egy syncbe. Emellett az sem vicces, hogy néha hívásoknál nincs visszautasítás, csak felvenni lehet, vagy várhatod amíg a hívó leteszi. Aztán volt olyan is, hogy nem tudtak felhívni, pedig a telefon ott volt, ahol az esetek 99%-ában, újra kellett indítani, hogy ismét lehessen hívni. (nálam nem jött elő, csak ismerősnél, hogy beszélgetés közben szétbontott a készülék). Kedvenc hibám azonban az, amikor minden előjel nélkül meghal a telefon és egy bazinagy fekete képernyő fogad, be/kikapcsolni nem lehet. Egyszerűen addig kell nyomva tartani a 2 gombját, amíg újra nem indul.

    Szóval azért vannak hibái rendesen :)
  • Dynamic
    #106
    Nevetséges egy figura... Egy érvet nem tudott az enyémmel szembe állítani a nagyokos, csak ennyi telik tőle, hogy "de bizony szar". Olvasott néhány Blikk cikket 2 kipukkant szifonról meg néhány technikai paramétert a Nokija B2362XC52-esről és mivel ott nagyobb számok szerepeltek ezért elkönyvelte magában, hogy a Nokija B2362XC52-es bizony jobb készülék. Valószínűleg autót is az alapján választ, hogy melyik gyorsabb és melyikbe fér több benzin. De fogadjunk az életben nem vette a kezébe csak szajkózza a baromságot amit a többi kretén szokott, akik szintén hasonló módon állapítják meg egy készülék használhatóságát.
    Érdekes, hogy olyan emberrel még nem találkoztam, aki azt mondta volna, hogy eladja az iPhone-ját mert nem jött be és neki inkább a legújabb Nokia Csudafon kell. Ellenben a fordítottjára számtalan esetet tudnék említeni az ismerősi körömből.
  • slickboy
    #105
    Aktuális notimon nyár óta pörög a 64 bites Win 7, semmi bajom nem volt vele. Vista se lett volna rossz, csak valamiért nagyon ette a gépet, ez volt egyedüli baja, a koncepció jó volt...
  • slickboy
    #104
    Ja és mindenhez volt driver, egyedül hangkártyához kellett netről vadászni, de az is megy már, pedig egy ősöreg C-Media AC'97-es kártya...
  • slickboy
    #103
    Fakírságból feldobtam a Win 7-et az ötéves gépemre (előtte DX9es videókarit tettem bele, meg memóriát bővítettem), és egyáltalán nem rossz! Aero megy. Leheletnyivel lassabb mint XP de kárpótolnak az extra funkciók, a bármely mappából, Start menüből indítható keresés, Snap és AeroShake, stb...Nagy újításnak érzem a Könyvtár mappát, oda lehet mondjuk szanaszéjjel levő dolgokat összegyűjteni, anélkül, hogy másolgatni kellene fizikailag. Oké ezt parancsikonokkal is meg lehet csinálni, de így sokkal célszerűbb.
    XP elavult, tessék tudomásul venni, lehet vergődni meg kötni a kutyát a karóhoz, de ez van. Mielőtt Win 7 felment, kipróbáltam az XP-t 1GB RAM-mal. Semmi gyorsulás 512MB-hez viszonyítva, sőt mintha lassult volna tőle egy kicsit...
    Win 7 rulez.
  • B0nFire
    #102
    "Már mósodik napja dagonyázol a hülyeségedben, abbahagyhatnád:D" - Ehhez képest egy jottányival sem kerültünk közelebb az általam felvázolt problémák megoldásához!!! Pedig két nap eltelt!

    Azzal kezdtem, hogy a #39-ben leírtam a személyes (szubjektív) tapasztalataimat pro és kontra, senkinek sem címezve, csak mintegy a cikk hozzászólásaként.

    Erre te nekiálltál igencsak gúnyosan kötekedni a #42-ben, hogyaszondja: "Bekereteztem szép pirossal mind két képen, ha így sem találnád meg..." - annak ellenére, hogy nem hozzád szóltam, tanácsot nem kértem, csupán kifejtettem a véleményem, kioktattál, ráadásul úgy, hogy a megoldásod még csak félmegoldásnak sem nevezhető, mert amint a fentiekből is kiviláglik nem oldotta meg a problémát! Egyiket sem! Kéretlenül adtál _rossz_, _hibás_ tanácsot, leoltottál, és a végén, miután fehéren-feketén (képen) bemutattam neked, hogy a megoldásod _nem működik_ nekiállsz személyeskedni.

    Tehát nem én kezdtem a kötekedést, de én fejezem be, mert nekem annyit nem ér meg, hogy megbannoljanak, vagy akárcsak egy büntetőpontot is kapjak a te trollkodásod miatt!
  • MasterChief
    #101
    Álljál már le. :D

    Nem tudom miért nem engedi nekem simán végrehjtja kipróbáltam már akkor mikor postoltam.

    Nos t teljesen igazad van, megsemmisítően bebizínyotottad, hogy én bizony én nem tudok szöveget értelmezni, hisz te megmondtad, hogy a FÁJLIKONOKAT akartad módosítani. Umm. Várjunk csak... Vagy mégsem? Amikre te gondoltál azok a FÁJLTÍPUS IKONOK. Tudod ezeknek ez a nevük. Ha neked a kettő egy és ugyanaz arról én nem tehetek.

    Amúgy az elsőre postolt képen is aktívak a jelölő négyzetek. Csak ezt te képtelen vagy észrevenni. Ezért postoltam a másodikat, h igenis aktívak. Erre most azzal vádolsz, h nem próbáltam ki. Pedig de.

    Már mósodik napja dagonyázol a hülyeségedben, abbahagyhatnád:D

    Ja és nem csak próbállak. Én hülyének nézlek. XD
  • Gamecube86
    #100
    Hát nem szenet kell lapátolni velük az biztos :D
    Szerintem az a szifon valami olyasmi mint a sony, lehet hogy nem tud annyit mint az orion de akkor is egy sony az orion meg csak orion. Nem mintha valaha is lett volna iphone-om :D
  • narumon
    #99
    Ezt is adom.
  • narumon
    #98
    "De itt nem erről volt szó, hanem arról a tényről, hogy bizony a vinyók rendkívül
    megbízhatatlan, rossz minőségű adattároló eszközök, a technológiából adódóan."

    Ezzel viszont egyetértek. Kb naponta esik be hozzánk olyan ügyfél akinek meghalt a vinyója, és persze semmit nem mentett. Amit le lehet menteni még róla azt le lehet amit nem azt meg beopta, és pislognak nagyokat hogy hogy lehet olyan hogy egy HDD tönkremegy...
  • narumon
    #97
    "és a szifon bizony fos,"

    Hagyjuk már ezt a dumát, rohadtul benga ezt minden héten végighallgatni főleg úgy, hogy biztony akinek iphoneja van az meg van vele elégedve. Én pl nem tudok egyetlen telefont sem amire most lecserélném. Ez van. Nem kell szeretned de ez van.
  • B0nFire
    #96
    Te csípőből megpróbálsz engem hülyének nézni! Ne fogd az arcod, mert nincs igazad! Fejezz már be egy műveletet és próbálj meggyőződni róla, hogy valóban sikerül-e, mielőtt oltasz!

    Erről ugatok, csak teveled ellentétben én valóban meg is próbálkozom valamivel, mielőtt véleményt formálok róla!



    Igen! A C:\Widows mappához akarok _teljes_ hozzáférést, mint _rendszergazda_, de amint az fent is látható, NEM ENGEDI!!!

    1. Kétszer is leírtam, hogy fájlikonokat szeretnék cserélni, ebből te mégsem értetted meg, mit szeretnék, ellenben oltottál, holott te magad vallottad be, hogy nem érted, hogy mit kérdezek: szövegértelmezési problémáid vannak.

    Én ezt írtam: "..itt lehetett beállítani a fájltársításokat, továbbá ikont cserélni..."; illetve ezt: "..nem arról beszéltem, hanem a fájlok ikonjainak cséréjéről!"

    Mindezek után, te ezt írtad: "Az utolsó problémádat meg akkor nem értem. Milyen fájltársításokat akarsz te beállítani egy mappához??" - Szövegértelmezés egyes!

    Továbbá belinkeled a képet, amin éppen inaktív az általad említett menüpont, mire fel én ezt szóvá teszem, erre fel bemutatod, hogy igenis aktív, csak éppen már odáig nem jutsz el, hogy meg is próbáld, meg lehet-e csinálni, amiről beszélsz, mielőtt elkezdesz oltani.

    A kép magáért beszél, azt hiszem.
  • Mardel
    #95
    Egy per szerint adatokat lopnak az egyik vezető iPhone-os játékokat gyártó cég játékai
  • B0nFire
    #94
    Nálam még soha egyetlen vinyó sem döglött meg, pedig jó néhány éve használok számítógépet. Lehet, hogy csak simán peched van. Btw, milyen alternatívát tudnál helyette ajánlani? Az optikai meghajtó ugye rugalmatlan, lassú, és megbízhatatlan. A flash memória egyelőre kicsi kapacitású, méregdrága és gyárilag is hamar kifárad. Nem szereti, ha sokat írnak rá és törölnek róla. Mi van olyan, ami tárolókapacitásban, sebességben, rugalmasságban és tartósságban felveszi a versenyt a mostani vinyókkal?
  • MasterChief
    #93
    A baj csak az, hogy te mindennek csak a "hibáit" ismered. És nem azért kötsz bele mindenbe mert nem vagy birka hanem mert destruktív vagy és amúgy sem értesz hozzá.

    Hogy én mi csinálok? Többnyire programozom. Mert ez a munkám. Közben feljárok ide és és oltom a népet mikor hülyeségeket beszélnek. Miért nem a hobbimmal/barátaimmal foglalkozom? Tenném de sajnos meg kell élni. Ahoz meg dolgozni kell. És a rövid kis szünetekbe pont belefér, hogy SG-t olvassak.
    Engem nem zavar ha felnézel. De eddig mindenbe csak belekötöttél. Ha neked semmi sem tetszik, akkor miért nem élsz egy barlangban remeteként?
  • MasterChief
    #92
    Akkor ezt mond te kretén!

    "A mappa ikoncseréjét megtaláltam; nem arról beszéltem, hanem a fájlok ikonjainak cséréjéről!"

    Ez alapján honna a ****ból kéne tudnom, hogy te a fájltípusok ikonjait akarod lecserélni?? Tanulj meg fogalmazni és utána pattogj.

    Na. Viszont teljesen iagazd van, az nem alapfeature a Windows 7-ben. De rengeteg tool található hozzá, itt van pl rögtön a Windows 7 Manager nevű kis program ami sokminden egyéb mellett erre is jó.

    De látom, legalább azt beláttad, hogy a mappa illetve fájlhozzáférésekhez csak te voltál hülye, mert azt a választ nem kritizáltad.
  • Dynamic
    #91
    OFF

    Persze, hogy a lényeget nem sikerült felfognod. Rohadtul leszarom, hogy más készülék 10 Mhz-cel gyorsabb, HA NINCS RÁ PROGRAM. Érted? Kézi számítógép és be kell érned a gyárilag beleaplikált cuccokkal. Mindemellett kusza, és igénytelen a többi oprendszere(WinMo). Az összes korábban HTC egyéb WinMo párti ismerősöm ma már iPhone-t használ, mert kipróbálták(fogadjunk te nem) és rövid idő alatt belátták, hogy a nagyobb technikai adatok és az egyéb begyepesedett, szemellenzős baromságok mit sem érnek, az iPhone használhatóságával szemben. Egy olyan embert nem fogsz találni, aki azt fogja mondani, hogy teszem azt a HTC(ha már említettem) használhatóbb, még ha neki, saját magának is olyan készüléke van, mert ez egyszerűen hazugság. Megint cssk mondom, max vakuval meg technikai paraméterekkel tud villogni, ami valójában édeskevés.

    Arról nem is beszélve, hogy ha veszel egy - hardveresen - hasonló képességű Touch HD-t(120-130k) hasonló szolgáltatásokat nyújtó előfizetéssel(havi 400 perc duma, 200 sms, 2(3?) giga internet), amit csak iPhone-hoz adnak, akkor könnyen kiszámolhatod, hogy már 1-2 év után több tízezerrel fizetsz többet. Ööö, izé...szóval milyen "szifon áráért"-ról hablatyolsz?
    Kenheted a hajadra a hasonló árban lévő jobb készüléket, ha közben egy ugyanolyan "képességű" előfizetésre meg a gatyád ráfizeted.

    Felrobbanó készülékek LOL:DDDD Kb. 4-5 ilyen hírt olvastam a szifon megjelenése óta, amiből egyik-másiknál kiderült, hogy kamu. De oké, legyen. Mondjuk, hogy ebből 2 tényleg kipukkant. Hány millió készüléket adtak el? Ne legyél már nevetséges!
  • Sanyix
    #90
    Mindig mondom, ne magadból indulj ki!
    Vannak barátaim. Hobbim is, bár ezek közűl az egyik a hülyék agyának felbaszása.
    Belekötök mindenbe, mert nem vagyok birka ;) Tudod csak úgy lehet valamit jobbá tenni, ha ismerjük a hibáit.

    Apropó te mit csinálsz? Bele kötsz abba, amibe mások belekötnek. És mellesleg TE mit keresel itt? Miért nem a barátaiddal vagy a hobbiddal foglalkozol? (tudod, bagoly mondja...) Baj, hogy 2 óránként felnézek ide? (költői kérdés, ha baj, akkor is felnézek :D)
  • Sanyix
    #89
    (És egyre rosszabbak, ugyanis aki rég óta pc-zik észrevehette, hogy nem is olyan rég, még bizony fél évtized tökéletes működés is elvárható volt egy vinyótól, régebben még több.)
  • Sanyix
    #88
    Tényleg? Nemmondod! Én meg imádok visszajárni az üzletbe gariztatni, meg mentegetni le a cuccokat a haldokló vinyóról. Komolyan olyan fantasztikus érzés...

    De itt nem erről volt szó, hanem arról a tényről, hogy bizony a vinyók rendkívül megbízhatatlan, rossz minőségű adattároló eszközök, a technológiából adódóan.
  • Sanyix
    #87
    "A vinyós írásod egyszerűen baromság, lesüt, hogy kb annyi közöd van a számítástechnikához, mint eszkimónak a fürdőruhadivathoz... Sötét, még saját tapasztalatot is végletekig ferdítő, és ebből általánosítható analfabéta vagy.
    Mint ahogy a telefonokhoz való hozzáértésed is. Iphone? Az biztos dzsunka mert almás, de sose láttam még olyat..."

    Hogy lenne már baromság. A mirror raid mire való szerinted? Hát nem csak arra hogy gyorsabb legyen...
    Amúgy csak egy végtelenül buta ember mondhatja erre hogy baromság, amikor bizony messze a vinyó a leggyakrabban meghibásodó alkatrész a számítógépeken. És szinte minden régebb óta számítógépet használó user találkozott már behaló vinyóval, sőt akik számítógéppel foglalkoznak többel is. Viszont más eszközökkel már nem ilyen rossz a helyzet.
    Sőt ha tudnád hogy működik egy vinyó, értenéd is, miért egyre megbízhatatlanabbak növekvő adatsűrűségnél ;)

    Szereztem pénzt, konkrétan pont IT szakterületen :D vegyek normálisat? vettem seagatet, beszart, vettem sangsungot is, az is. Mi van még? WD maradt, de a vinyó az vinyó.

    "Mint ahogy a telefonokhoz való hozzáértésed is." Hát te bizony beteg vagy fiam :D telefonokhoz hozzáérteni? LOL jó hogy nem favágáshoz hozzáérteni :)
    (és a szifon bizony fos, hiába érzed úgy hogy vagy valaki attól hogy almás cuccod van, maradsz egy senki. Röviden, csak egy illúziót kapsz az "apple életérzéssel").

    Amúgy hirtelen milyen agresszív és személyeskedő lettél. Elfogytak az érvek, és jön a hab a szájból? ;)
  • B0nFire
    #86
    off

    Nekem ha egy vinyó egy hónap után bemondja az unalmast, kicseréltetem, mert olyan is van a világon, hogy garancia. És mivel javítani nemigen tudják, mást nem tehetnek, mint kicserélik. Ennyi az egész.

    /off
  • B0nFire
    #85
    Itt már mindenki teljesen meghülyült??? ÉN NEM A PROGRAMFÁJL IKONJÁRÓL UGATOK, HANEM EGY KUTYA KÖZÖNSÉGES FÁJL - JPEG, VAGY AVI IKONJÁRÓL!!! Mi a lófaxt nem lehet ezen megérteni???!!!

    Nem vagyok teljesen hülye, tudom, hogy lehet parancsikont létrehozni, annak ikont cserélni, sőt tudom, hogy kell a mappa ikonjait megváltoztatni; rengeteg mappámnak egyéni ikonja van a jobb áttekinthetőség végett!

    Fájltípusokról beszélek, mint pölö avi, mpeg, mp3, doc, txt, png, gif satöbbi. Tetccikérteni?
  • B0nFire
    #84
    Megint nem jött össze! Az alapértelmezett programok már az XP-ben is benne volt. Nem az a tab hiányzik, hanem a fájltípusok, amiben ha egy fájlra rákattintottál, alatta volt egy gomb, hogy Speciális, arra kattintva jött elő a fájl szerkeszthetősége. Melyik program mit csináljon. Új parancsok felvétele, nem csak a megnyitás, de magad is adhattál meg új parancsokat, pl: Edit, majd betallózhattad a programot, továbbá volt egy másik gomb is, az Ikoncsere, amivel lecserélhetted a fájlhoz társított ikont. Utánaolvastam, de ez már a Vistában is hiányzott, csak éppen én sosem próbáltam Vistát.

    Az alapértelmezett programok, mint mondottam, más tészta. Ha nekem nem hiszel, higgyél nálam autentikusabb forrásnak! Rákerestem a kedvedért; itt egy cikk bemutatja, hogy kell Vistában illetve W7-ben ikont cserélni a REGISTRY BUHERÁLÁSÁVAL, mert másképp nem megy!

    Aki ezt írta, az már elég kocka (nálam kockább legalábbis), mégis a registryben turkál. Megjegyzem, nem is igen használható minden esetben még ez a módszer sem.
  • zola2000
    #83
    Az érintőkijelző támogatás annyira nem felesleges dolog, az érintőkijelző most még nem olcsó, de maga a tecnológia nem drága, idővel minden sima monitorban lesz, de sok netbookban is csak az van, ezért kell támogatni.
  • MasterChief
    #82
    Sanyix, szerintem kersess valami új hobbit amivel elfoglalhatod magad. :D
    Tudod szerezz barátokat, vagy építs vasútmodellt, esetleg legózz, vagy valami. :D
    Mert ahogy látom neked most az az egyetlen szórakozásod, hogy idejösz és belekötsz mindenbe.

    És hogy a kérdésedre válaszoljak, igen volt olyan, hogy talált. Az alap driverrel a Windows7 USB-s kártyaolvasónak ismerte fel az integrált kártyaolvasó, és emiatt időként nem tudta azt csatlakoztatni. Tudom, erre a problémára a google-el is megoldást találhattam volna, de 20 perc google-özés helyett a Windows7 2 perc alatt megoldotta a problémám egy segédprogram letöltésével.
  • Balumann
    #81
    Hidd el, jó az. Frang3r bekap belőle, a mi állapotunk meg javulni fog!