• Dynamic
    #91
    OFF

    Persze, hogy a lényeget nem sikerült felfognod. Rohadtul leszarom, hogy más készülék 10 Mhz-cel gyorsabb, HA NINCS RÁ PROGRAM. Érted? Kézi számítógép és be kell érned a gyárilag beleaplikált cuccokkal. Mindemellett kusza, és igénytelen a többi oprendszere(WinMo). Az összes korábban HTC egyéb WinMo párti ismerősöm ma már iPhone-t használ, mert kipróbálták(fogadjunk te nem) és rövid idő alatt belátták, hogy a nagyobb technikai adatok és az egyéb begyepesedett, szemellenzős baromságok mit sem érnek, az iPhone használhatóságával szemben. Egy olyan embert nem fogsz találni, aki azt fogja mondani, hogy teszem azt a HTC(ha már említettem) használhatóbb, még ha neki, saját magának is olyan készüléke van, mert ez egyszerűen hazugság. Megint cssk mondom, max vakuval meg technikai paraméterekkel tud villogni, ami valójában édeskevés.

    Arról nem is beszélve, hogy ha veszel egy - hardveresen - hasonló képességű Touch HD-t(120-130k) hasonló szolgáltatásokat nyújtó előfizetéssel(havi 400 perc duma, 200 sms, 2(3?) giga internet), amit csak iPhone-hoz adnak, akkor könnyen kiszámolhatod, hogy már 1-2 év után több tízezerrel fizetsz többet. Ööö, izé...szóval milyen "szifon áráért"-ról hablatyolsz?
    Kenheted a hajadra a hasonló árban lévő jobb készüléket, ha közben egy ugyanolyan "képességű" előfizetésre meg a gatyád ráfizeted.

    Felrobbanó készülékek LOL:DDDD Kb. 4-5 ilyen hírt olvastam a szifon megjelenése óta, amiből egyik-másiknál kiderült, hogy kamu. De oké, legyen. Mondjuk, hogy ebből 2 tényleg kipukkant. Hány millió készüléket adtak el? Ne legyél már nevetséges!