• Sanyix
    #87
    "A vinyós írásod egyszerűen baromság, lesüt, hogy kb annyi közöd van a számítástechnikához, mint eszkimónak a fürdőruhadivathoz... Sötét, még saját tapasztalatot is végletekig ferdítő, és ebből általánosítható analfabéta vagy.
    Mint ahogy a telefonokhoz való hozzáértésed is. Iphone? Az biztos dzsunka mert almás, de sose láttam még olyat..."

    Hogy lenne már baromság. A mirror raid mire való szerinted? Hát nem csak arra hogy gyorsabb legyen...
    Amúgy csak egy végtelenül buta ember mondhatja erre hogy baromság, amikor bizony messze a vinyó a leggyakrabban meghibásodó alkatrész a számítógépeken. És szinte minden régebb óta számítógépet használó user találkozott már behaló vinyóval, sőt akik számítógéppel foglalkoznak többel is. Viszont más eszközökkel már nem ilyen rossz a helyzet.
    Sőt ha tudnád hogy működik egy vinyó, értenéd is, miért egyre megbízhatatlanabbak növekvő adatsűrűségnél ;)

    Szereztem pénzt, konkrétan pont IT szakterületen :D vegyek normálisat? vettem seagatet, beszart, vettem sangsungot is, az is. Mi van még? WD maradt, de a vinyó az vinyó.

    "Mint ahogy a telefonokhoz való hozzáértésed is." Hát te bizony beteg vagy fiam :D telefonokhoz hozzáérteni? LOL jó hogy nem favágáshoz hozzáérteni :)
    (és a szifon bizony fos, hiába érzed úgy hogy vagy valaki attól hogy almás cuccod van, maradsz egy senki. Röviden, csak egy illúziót kapsz az "apple életérzéssel").

    Amúgy hirtelen milyen agresszív és személyeskedő lettél. Elfogytak az érvek, és jön a hab a szájból? ;)