• B0nFire
    #102
    "Már mósodik napja dagonyázol a hülyeségedben, abbahagyhatnád:D" - Ehhez képest egy jottányival sem kerültünk közelebb az általam felvázolt problémák megoldásához!!! Pedig két nap eltelt!

    Azzal kezdtem, hogy a #39-ben leírtam a személyes (szubjektív) tapasztalataimat pro és kontra, senkinek sem címezve, csak mintegy a cikk hozzászólásaként.

    Erre te nekiálltál igencsak gúnyosan kötekedni a #42-ben, hogyaszondja: "Bekereteztem szép pirossal mind két képen, ha így sem találnád meg..." - annak ellenére, hogy nem hozzád szóltam, tanácsot nem kértem, csupán kifejtettem a véleményem, kioktattál, ráadásul úgy, hogy a megoldásod még csak félmegoldásnak sem nevezhető, mert amint a fentiekből is kiviláglik nem oldotta meg a problémát! Egyiket sem! Kéretlenül adtál _rossz_, _hibás_ tanácsot, leoltottál, és a végén, miután fehéren-feketén (képen) bemutattam neked, hogy a megoldásod _nem működik_ nekiállsz személyeskedni.

    Tehát nem én kezdtem a kötekedést, de én fejezem be, mert nekem annyit nem ér meg, hogy megbannoljanak, vagy akárcsak egy büntetőpontot is kapjak a te trollkodásod miatt!