Ötvös Tibor

Call of Duty: World at War infók

Végre megérkeztek az első érdemi infók a jövő év elején boltokba kerülő ötödik Call of Duty játékról.

Amint az mindenki számára ismert, a számtalan Év játéka címet bezsebelő negyedik epizód után a franchise visszatér a világháborús hadszíntérre. Ám ezúttal nem a ruszkikkal vagy németekkel kell megküzdenünk, hanem a mindenre elszánt japánokkal.

A World at War alcímet kapott részben a Treyarch fejlesztői (akik már két éve dolgoznak a játékon) a csendes-óceáni hadszíntérre dobják le a vállalkozó kedvű játékost, de egy kisebb kitérő erejéig az oroszok Németország elleni támadásában is részt vehetünk. A készítők szerint ez lesz az eddigi legsötétebb és legfélelmetesebb epizód, mivel a japánok harcmodora merőben eltérő lesz az eddig megszokottól.

Új fegyverek is felbukkannak majd, de eddig csak a lángszórót jelentették be hivatalosan. A környezet interaktivitásának köszönhetően féktelen pusztítást vihetünk majd végbe egy-egy lángfröccsel. A multi-fanoknak jó hír, hogy a sorozat történetében először helyet kap egy négy fős co-op multi is, ahol az egész játékot végigvihetjük.

A korábbi hírek szerint a Call of Duty: World at War csak 2009. elején érkezik PC-re, X360-ra, PS3-ra és Wii-re is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Driss #12
    d
  • fer007 #11
    képek
  • fer007 #10
    képek
  • Tower Guard #9
    Na legalább pc-re is lesz, hála isten kezdtem félni hogy már abbahagyják a 2. vh-s környzetetet, mármint pc-n
  • LackoMester #8
    lösz PC-s változat....
  • Balumann #7
    Jah, a hardcore mód nagyon jó (én szinte csak hardcores szerverre mentem fel). De az a baj, hogy amitől ennyire arcade-á válik azon nem segít. Nem hiszem hogy kevesebb sikere lenne a játéknak, ha például nem hasalna le és állna fel egy tizedmp alatt, vagy kihagynák belőle az ugrást (vagy legalább ugrás közbe és utána egy kis ideig ne lehessen lőni, vagy ilyesmi). Hardcore módba sem azt érték el, hogy ésszel kelljen menni, sőt inkább azt hogy még inkább lehet rohanni, ha előbb veszem észre az ellenséget a pálya közepén futva akkor úgyis én ölöm meg.... (HQ módba úgyis újra éled hamar :D). Singleben jó, nem lehet kint rohangászni főleg nehezebb fokozaton, mert hamar leszednek. Multiban nagyon rossz!
  • xmodule #6
    nekem a 4 nagyon tetszett. de az összes codnak jó a hangulata. Én szeretem. ennél már csak a gears of war jobb egy ici picivel. mondjuk az másabb egy kicsit. de várom már az 5. részt.
  • Writers #5
    Otherworld. hu-n van cikk is róla... Amúgy köszönjük!
  • tyuklepes #4
    'Állítólag' ebben már lesz járműhasználat is ... és remélem, nem tévedés a PC-s megjelenés :D
  • eNPe #3
    Egyetértek, hangulatban a CoD verhetetlen, single playerben szinte csak sodornak az események.
    Multiban viszont a CoD4-es hardcore mód már egy igen jó kezdeményezés, ott tényleg kell figyelni. Bár nemhiszem, h túlságosan nehezítenének még rajta, mert mégiscsak inkább egy arcade game, nem lesz belőle pl America's Army.