Ötvös Tibor

Évenként kapunk új CoD-ot

Jót tett a vérfrissítés a Call of Duty franchise számára. A már kissé unalmasnak ható II. Világháborús helyszínek után egy merész húzással a jelenbe tették át a fejlesztők a sztorit. A számtalan Év játéka cím bizonyítja, hogy jól tették.

Azt már talán mindenki tudja, hogy az ötödik rész ismét világháborús helyszínekre viszi majd a vállalkozó kedvű játékost, ám nem kell megijedni. A legújabb hírek szerint ugyanis mostantól minden évben kapunk egy CoD játékot és ezzel együtt megszűnik a számozás is.



A páratlan számú epizódokat a harmadikat is készítő Treyarch programozza majd. Hozzáteszem, hogy a CoD 3 tudott újat mutatni a világháborús témában is, szóval jó kezekben van a franchise. A páros epizódokat - tehát a jövőre megjelenő hatodik részt is - az Infinity Ward heggeszti és ismét egy, a jelenhez közelebb álló időben lövöldözhetünk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #16
    Tárgy, Alany, jelen esteben a mondanivaló helyes közvetítése okán: toldalékszavak, Állítmány, Határozók.

    És ha "..."-ot használunk utánna célszerű valami plusz gondolatot kierőszakolni magunkból, különben befejezetlen a kommunikáció.
  • zserrbo #15
    Ezt már csak te nagyon tudhatod így előre...
  • zola2000 #14
    Elvileg most az van, hogy a cod4bol konzolon fogyott 7 millio, pcn ennek a huszada, (kevesebb mint 5%a) ezert nem lesz tobb COD pcre.
  • ProGabe #13
    na akkor tisztázzuk:

    az infinity ward megcsinálja a munka nehezét:megírják a motort,polirozzák,összegyúrják,elkészítik a játékot és lőn,megszületik a cod 1,2,4.

    a másik céget csak megbízták,hogy csináljanak köztes részeket,amik amolyan félrészek,és csak konzolra jönnek,hiszen arra éri meg igazán
    tehát a kettő óta a páros számú - mondhatni - az igazi cod,hiszen azt csinálja az iw!
    a cod5 a 4 motorját használja,és ugyebár a pályaszerkesztővel elég ügyesen bánik egy szoftverfejlesztő cég(Treyarch),mondhatni egy mod...
    a cod6 ezzel szemben technológiailag is fejlettebb lesz
  • Tower Guard #12
    Hát azért ezt nem így kéne szerintem. Adják ki a páratlant meg a párost is pc-re hogy lehessen vegyesen 2.vh-s meg a jelenben játszódó rész is! Kell azért mindkét fajta, nemtudom mit variálnak hogy azt csak konzolra amazt meg nem
  • Alien! #11
    remélem rájöttek,hogy a cod4 óriási sikere annak is köszönhető,hogy végre hagyták már a dögunalmas 2.vh-s sztorit...20 éve játszok,de azt már vagy 800 játék felhasználta,kicsit lehet elég volt....úgyhogy várom a 6. részt az IW-tól,mert az 5. ahogy nézem megin felejtős.
  • DompR #10
    az Infinity Ward heGGeszti...
  • xido #9
    tehet mindenki egy szivességet nekem bő nyállal,hogy elkezdenek egy szériát multiplatformra,aztán gondolnak egyet és hopp..állok foghíjas gyújteménnyel,mert köcsögösködnek és exkluzívkodnak..bekapahtják
  • Balumann #8
    A páros részek jönnek minden platformra (PC-re és konzolra is), a páratlanok csak konzolra. A következő páratlan rész (5. rész) 2. VH-s lesz, a 6-ik részt nem lehet tudni de vh-nál későbbi. A későbbieket szintén nem lehet még tudni. Legalábbis én így értelmezem az eddig erről olvasottakat.
    Akinek nem esett volna le, 2 évig fejlesztik nem 1 ...
    Motor nem is kell újabb, csak a helyszín, történet, meg stb. (és h multin kicsit változtassanak, ne lehessen ugrásból így lőni és ne legyen ilyen gyors hasalás-felállás, és legyen falhozbújás például).
  • sylas #7
    jaja inkább ne évente jöjjön ki mert ha olyan lessz mint az uj nfs pcre akkor nem kérünk
    lehet konzolra jó az uj nfs de pc-re nem