Alex

Naponta milliók játszanak a COD4-gyel

Az Infinity Ward egyik vezetője közölte, hogy az Xbox Live húzónevének számító FPS-ük, a Call of Duty 4 naponta 1,2-1,3 millió felhasználót vonz.

A játék producere, Mark Rubin Londonban nyilatkozta ezt a játék új pályáinak bemutatója után az Eurogamer munkatársának. Elmondása szerint ezeket a számokat "folyamatosan, két-három hónapja" tapasztalják, hétfőtől vasárnapig. Kiemelte, hogy ebben csak az X360 van benne, a többi platform eredménye (PS3 és a PC) nélkül, mivel azokról nincsenek hasonló, összehasonlítható adataik, de Rubin szerint a PS3 szintén kimagaslóan teljesít. "Nincs olyan játék, mely megközelítené ezeket az eredményeket, akár az azonos időben online, akár a napi összesített egyedi felhasználók terén."

A COD4 legnagyobb riválisa a Bungie által készített Halo 3, de előbbi az elmúlt hónapokban egyértelműen átvette a vezetést. A konkurensről szólva Rubin megjegyezte: "Úgy vélem, a Halo látogatottsága napi szinten 845 ezer és 1 millió között lehet." A Call of Duty-ból megjelenése óta 7 millió darabot adtak el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #9
    Oltári élvezetes progi, nekem már a CoD2 is az volt :)
  • Alien! #8
    Mi a haverokkal ps3-on nyomjuk,mostmár lassan 5 hónapja,gyakorlatilag 2naponta x órát...Egyszerűen megunhatatlan...Minden elismerésem a készítőké.
  • gliktor #7
    Nagyon durva!
  • Cat 02 #6
    CoD4 x-fire adatok, 1 napi


    Call of Duty 4: Modern Warfare Multiplayer

    6,327,524 perc
  • LackoMester #5
    egyetértek-érdemes volt megvenni,bár mindegyik COD részem(amiPC-n létezik megvan)
    És nincs adat azokról akik PC-n ASE,X-fire-n nyomják,az a hepi,nem a xaros konzol...
  • Kromak #4
    Én például eredetivel tolom, mert van olyan progi amire érdemes pénzt kiadni. Sajnos nem sok, de azok amik engem érdekelnek, megvannak eredetiben. Természetesen előtte kalózverzióban kipróbáltam őket , de miután megtetszettek, szépen megvettem őket. Bár abban a hónapban kevesebb sör fogyott a kocsmákban miattuk.
  • csuszi #3
    és gondolom mind a ketten eredetivel toljátok, hogy benne legyetek a statisztikában:)
  • Zaraki Kenpachi #2
    Heti 1-2?
    Igaz egy kis ideje nem toltam, de régen napi 3-4 meccset toltam, le kelL porólnom a port a kis M60E4-ről jó kis Gripp+ Douple Trap + Dipper IMPACT.
    Pontos-gyors-erős.
    megfelelő idézettem zárom ezt a postot:

    TAKNE NO PRISONERS COMRADES!!!
  • rgranc #1
    Ha lesz PC-s statisztika, abban én is benne leszek, heti minimum 1-2 játékkal... :D