Ötvös Tibor

Activision jövőkép

Mivel a világ második legnagyobb kiadója, az Activision nem megy el az idei E3-ra, így egy külön sajtótájékoztatón számoltak be terveikről.

A legtriviálisabb "bejelentés" a Call of Duty ötödik részének megerősítése volt. A játék visszatér a II. világháborús hadszíntérre, és jó hír a PC-seknek, hogy a harmadik résszel ellentétben a CoD 5 érkezik a számítógépekre is. A másik egyértelmű játék a világsikerű Guitar Hero negyedik epizódja, mely csak PS3-ra és X360-ra jelenik majd meg.



Az Activision kezében számtalan mozifilm játékjoga van, így nem meglepő a következő felsorolás. Az elkövetkezendő egy évben ugyanis a Madagascar 2, Kung-Fu Panda és a Monsters vs. Aliens mellett az új 007-es film, a James Bond: Quantum of Solace alapján készült játékot is a kiadó menedzseli.

Azért tegyük a kezünket a szívünkre, ez a lista jelenleg nem túl meggyőző. A CoD persze sikeres lesz, a Guitar Hero azonban már kapott egy komolyabb konkurenciát, a filmes játékok pedig nem igazán szoktak sikerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kader #14
    a cod3 ugyanaz mint a cod2 pepitába :)
    csak más küldetések....

    #12 - ja igazad is van ,meg nemis,mert újítást hozna és az jó :D
    de a Cod -NAGYON amerikapárti..szal a németekkel ha lennél akk lőnéd az amerikait
    amit meg a Cod nem hiszem h támogat
  • Balumann #13
    CoD 5-nek örülök, hogy jön PC-re, összes részét imádtam, nagyon jó mindegyik (a 3. részt nem ismerem mert nincs konzolom). Remélem lesz olyan legalább mint a 2. vagy a 4. rész :)

    Lesz még nagyon sok játék, PC is fejlődik, biztos lesz egyszer szuper 1. vh-s játék is, meg még minden féle. Ez meg biztosan jó játék lesz, PC-re kiadott részekben még nem csalódtam :) Ha ehhez a témához értenek a legjobban, ehhez van ötletük akkor inkább ilyen legyen.
  • Kurosora #12
    Én inkább olyan játékot látnék szívesen, ahol a németekkel vagyok!
  • Voronyezs #11
    Vagy ha nem is első vh-at csinálnának, csináljanak vmi Csendes- Óceánosat a japánokkal, de ha megint azt fogom látni hogy partraszállunk és rambó módjára öljük halomra kispisztollyal a néemteket és verjük szét a tankokat, akkor kivágom a gépet az ablakon, aztán elmegyek az Activisionhöz és a torkukon nyomom le a vasrudat grrr
  • Tomalak #10
    Szemellenzővel igen így zajlik. De pl ott volt a bf 1942 első vhs modja ami igencsak jó volt szerintem. sőt a bf elődje is első vhs kicsit másképpen. Szóval ne mkell azt egyből temetni, úgy is meglehet csinálni hogy élvezetes legyen.
  • Fbn Lx #9
    lapulj az árokban, aztán rohanj, rohanj a többiekkel a következő árokig golyózáporban, meghaltál. kezdd előlről.
  • JeD #8
    Első világháborús FPS... LOL

    Az aztán izgi lenne... minden pálya olyan lenne, mint a CoD 2 Sztálingrádja , és az Activision kicsengetne mindenkinek 10k-t, aki egyáltalán a harmadikig eljut :)
  • JeD #7
    Call of Duty 5, Guitar Hero 4... szánalms. Ezen kívül meg csak filmfeldolgozások. Éljen az eredetiség!!!


    Az jut eszembe róla, amikor a Neuromancer c. kalandjátékban még C=64-en reklámozta az Interplay a Bard's Tale 714-et. Lassan tényleg ott tartunk...
  • tttttom #6
    Én inkább szívesebben látnék egy Elsővilágháborús FPS-t.:(
  • BB7 #5

    GH IV CSAK KONZOLRA?
    KAPJÁTOK BEeeEeeEe!