Németh Szabolcs

Szemet gyönyörködtető képek érkeztek a Modern Warfare-ből

Sokan féltették világháborús játékukat, ám a demó a legtöbb embert meggyőzte arról, hogy a Modern Warfare nem egyfajta zabigyerek, hanem tökéletesen kivitelezett modern FPS.

Az Infinity Ward és az Activision nagyon sokat kockáztatott akkor, amikor úgy döntöttek, hogy szakítanak a jól bejáratott márka hagyományaival, és egy merőben új talajon, egy jövőben játszódó FPS-sel próbálják sikeressé tenni a CoD márkanevet. A fejlesztés elején, amikor még csak körvonalazódtak a majdani Modern Warfare skiccei, nagyon sokan pesszimistán tekintettek a játékra. Az Infinity Ward a lehető legjobban reagált ezekre a jelekre. Mint az a demóból is kiderült már, egy olyan jövőben játszódó folytatást alkottak, amely után mindenki az ujját nyaldosta.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Crysishez hasonlóan a Modern Warfare is novemberben jelenik meg, és az Activison üdvöskéje komolyan befolyásolhatja az eladásokat az utolsó két hónapban.

A játék demójának letöltése

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BlueGold #6
    A demo alapján egy n+1 "foglaljuk el az ellenörző pontokat" játék. Ez story anno a BF 1942-ben még ujonság volt, de azóta jó páram "megrágták ezt a csontot". Az hogy a helyszint áthelyezűk 194x-ből a mába az a BF2-be se igazán jőtt be. Ha valami értelmes Lan-os részt teszek bele ( ha már a MoH - Airborne -ból kihagyták) akkor talán rábirnak beszélni a játékra.
  • neoG #5
    csak akkor már atomot is lő
  • schrank #4
    az RPG az még 100 év múlva is ott lesz a galaktikus hadviselésben mint végső megoldás
  • 0Speed0 #3
    Nem jövőbeli, hanem jelenkori
  • schrank #2
    jól megszokott 2.vh-s = unalmas
  • Tower Guard #1
    Na jöhet:D Igaz még nem játszottam a demoval kicsit fura lesz a jól megszokott 2.vh-s környezetet lecserélni a jövőbelire de nagyon állatul néz ki :)