14
-
kader #14 a cod3 ugyanaz mint a cod2 pepitába :)
csak más küldetések....
#12 - ja igazad is van ,meg nemis,mert újítást hozna és az jó :D
de a Cod -NAGYON amerikapárti..szal a németekkel ha lennél akk lőnéd az amerikait
amit meg a Cod nem hiszem h támogat -
#13 CoD 5-nek örülök, hogy jön PC-re, összes részét imádtam, nagyon jó mindegyik (a 3. részt nem ismerem mert nincs konzolom). Remélem lesz olyan legalább mint a 2. vagy a 4. rész :)
Lesz még nagyon sok játék, PC is fejlődik, biztos lesz egyszer szuper 1. vh-s játék is, meg még minden féle. Ez meg biztosan jó játék lesz, PC-re kiadott részekben még nem csalódtam :) Ha ehhez a témához értenek a legjobban, ehhez van ötletük akkor inkább ilyen legyen. -
Kurosora #12 Én inkább olyan játékot látnék szívesen, ahol a németekkel vagyok! -
Voronyezs #11 Vagy ha nem is első vh-at csinálnának, csináljanak vmi Csendes- Óceánosat a japánokkal, de ha megint azt fogom látni hogy partraszállunk és rambó módjára öljük halomra kispisztollyal a néemteket és verjük szét a tankokat, akkor kivágom a gépet az ablakon, aztán elmegyek az Activisionhöz és a torkukon nyomom le a vasrudat grrr -
#10 Szemellenzővel igen így zajlik. De pl ott volt a bf 1942 első vhs modja ami igencsak jó volt szerintem. sőt a bf elődje is első vhs kicsit másképpen. Szóval ne mkell azt egyből temetni, úgy is meglehet csinálni hogy élvezetes legyen. -
Fbn Lx #9 lapulj az árokban, aztán rohanj, rohanj a többiekkel a következő árokig golyózáporban, meghaltál. kezdd előlről. -
JeD #8 Első világháborús FPS... LOL
Az aztán izgi lenne... minden pálya olyan lenne, mint a CoD 2 Sztálingrádja , és az Activision kicsengetne mindenkinek 10k-t, aki egyáltalán a harmadikig eljut :) -
JeD #7 Call of Duty 5, Guitar Hero 4... szánalms. Ezen kívül meg csak filmfeldolgozások. Éljen az eredetiség!!!
Az jut eszembe róla, amikor a Neuromancer c. kalandjátékban még C=64-en reklámozta az Interplay a Bard's Tale 714-et. Lassan tényleg ott tartunk... -
tttttom #6 Én inkább szívesebben látnék egy Elsővilágháborús FPS-t.:( -
GH IV CSAK KONZOLRA?
KAPJÁTOK BEeeEeeEe!
-
Indigo #4 Nem baj a II. vh-s téma, ha profin meg lesz csinálva. Inkább, minthogy átmenjenek valami sci-fi-be... -
sanner011 #3 Na, épp sikerült megszabadulni a II. vh.-tól, erre megint előkaparják. Ennyire nulla fantázia? -
0ckH4M #2 Ez a lista az idei évre vonatkozik. Egyik iD játék sem fog idén kijönni. -
#1 iD Softnak nem Activision a kiadója? Mert akkor a Doom4-et és a Rage-t is ide lehet venni.