Ötvös Tibor

Még visszatér Denevérember


A Warner Bros. még nem végzett Denevéremberrel.

Bár az Arkham-széria lezárult de ez nem jelenti azt, hogy örökre búcsút kell intenünk Denevérembernek. A Warner Bros. ugyanis nagyon jól keresett még a gyengébb, Origins epizóddal is és ez bebizonyította, hogy a Rocksteady nélkül is lehet sikeres játékot készíteni. "Batman a Warner Bros. egyik alap figurája" - árulta el Ames Kirshen, az Arkham és DC Comics játékokért felelős részlegvezető a Warner Bros-nál. "Jelen pillanatban még nincs mit mondanunk, de egy ilyen karakter számára a lehetőségek végtelenek."

Az azonban már egyértelmű, hogy a Warner Bros. folyamatosan biztatja a saját és külsős csapatokat, hogy nyugodtan jelezzék, ha találnak egy, számukra szimpatikus DC Comics karaktert. A kiadó ugyanis szeretné tovább bővíteni portfólióját remek szuperhősős akciójátékokkal és ehhez a DC komoly alapanyagot tud nyújtani. Ki ne szeretne például Villámmal vagy Aquaman-nel egyet kalandozni? Pláne Superman-nel. Reméljük jó kezekbe kerülnek a figurák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #5
    Mondanám, hogy nézd meg a Flash-sorozatot, talán megváltozna a véleményed (ha már szemmel láthatólag semmit nem tudsz a karakterről, csak amit gondolsz.) Aquaman eléggé "meseszerű" az tény, de nem akkora csicska, mint ahogy be van annak állítva sokszor :) Nekem pl. Batman volt mindig is egy "vicc" kategória, boldog lennék ha végre el lenne felejtve ez a (de)generált mánia.

    (szerk.:) Egyébként abban igazad van, hogy Batman egy ember, csak dettó "hülye" háttértörténettel, ha már itt tartunk. Gazdag ficsúr a kis játékszereivel.
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2015.10.01. 02:21:49
  • Zombee #4
    Érdekes lenne azért egy Superman játék. Az androidos egy vicc. De a Marvel is összekaphatná magát, mert nem jeleskednek játékok terén, még a Deadpool-ra talán rá lehet fogni, hogy jó (nem játszottam vele). De Pókember, Vasember...
  • tigeroo #3
    miért ,aquaman kurva menő. az összes tengeri állat ura, övé poszeidon tridentje, atlantisz és a hét tenger királya, ereje majdnem supermané, a justice league egyik alapítótagja, és még a Halált is pofánbaszta :D
  • Ender Wiggin #2
    "Ki ne szeretne például Villámmal vagy Aquaman-nel egyet kalandozni?"

    Én. Mindegyik mesébe illő figura, a hülye háttértöténetekkel. De Batman legalább ember, különösebb szuperképességek nélkül. Ez teszi vonzóvá.
  • MrGabor #1
    Aquaman az egyik legkevésbé vonzó szuperhős, inkább holmi mesébe illő figura. Flash vagy Superman sokkal inkább megmozgatná a tömeget. No meg a pénztárcájukat.