Ötvös Tibor

A Batman: Arkham Knight végső befejezése

Összesen három befejezéssel bír a Batman: Arkham Knight, de az utolsót csak akkor látjuk, ha minden küldetést letudtunk.

Miközben a PC-s Batman: Arkham Knight tulajok továbbra is várják a javítást, addig a konzolosok már a harmadik befejezést is megtalálták. A lenti trailer nagyon spoileres, szóval csak az nézze meg, aki már letudta a játékot vagy nem zavarja, ha lelőnek pár poént. Ráadásul ezt csak akkor láthatjuk, ha 100 százalékosan letudtuk a játékot.

A lényeg, hogy Bruce Wayne leleplezi magát, ám a Wayne-villa felrobban. Ennek hatására a bűnözők felbátorodnak, ám a végén felbukkan egy új Denevérember. A végét egyébként többféleképpen magyarázzák a rajongók. Az első, hogy Wayne nem halt meg, csak rájött hogy brutálisabb eszközöket kell bevetnie és ezért használja a Madárijesztő szérumát.

A másik, hogy Wayne halott és így Jim Gordon (aki végül polgármester lett) veti be a rosszfiúk ellen a szérumot. Végül pedig Wayne halott és valaki más ölti magára a Denevérember jelmezt. Valaki, aki akár ölni is képes. A játékban egyébként van számos utalás mindhárom lehetőségre, szóval kíváncsian várjuk, melyik a valós. Ezt azonban majd csak a következő részből tudhatjuk meg, melyet már nem a Rocksteady készít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #1
    Három??? Én csak kettőről tudok a sima és a 100% befejezésről, ami bővebb és a fenti videóban látható.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy nem tudom ki az a barom aki azt gondolja, hogy Bruce Wayne meghalt. Az hogy megöli magát Alfreddel együtt olyan messze áll a karaktertől, mint Makó Jeruzsálemtől. Igazi gyépés lehet, aki ebben az elméletben hisz.