Ötvös Tibor

Végre működhet a PC-s Batman: Arkham Knight

A legújabb javítás után végre működni fog a Batman: Arkham Knight PC-s változata.

A Batman: Arkham Knight PC-s megjelenése kétségtelenül nagy csalódást okozott. A rengeteg hiba szinte teljesen élvezhetetlenné tette az alkotást és a készítők sem tudtak mit kezdeni vele (a portot nem a Rocksteady hanem az Iron Galaxy készítette). Így végül maradt a várakozás és a közben megjelent összes javítás után reménykedtek a rajongók, hogy "na most ez lesz az". Ám a végső korrekcióra még mindig várni kell, de az előjelek biztatóak.

Ma ugyanis kiderült, hogy pár rajongó lehetőséget kapott arra, hogy a javítás béta-változatát letöltse és tesztelje is egyben. A visszajelzések alapján az új patch orvosol minden gondot és bajt, és képes a 60 fps-re is. Sajnos azonban még nem tudni, mennyit kell várni a megjelenésére, hiszen dátumot nem kapott a csomag. A Batman: Arkham Knight PC-s változata egyébként június óta nem kapható semmilyen formában (maximum használtan lehet hozzájutni).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    állítólag valamiféle csere-bere dolog lehet, hogy lesz a steamen belül. a legális használt játék adás-vétel érdekes dolog, mert a kiadók teljesen kimaradnak a bevételből. emiatt se nagyon dívik, bár az usában van egy cég, mely milliókat kaszál vele...
  • Ragnaar #2
    Just in time
  • Zombee #1
    Használtan hogy veszel Steam-en regisztrálható játékot?