Ötvös Tibor

Mozgásban a Batgirl: A Matter of Family

Megjelent a Batgirl: A Matter of Family és fel is került a netre jó pár gameplay trailer.

Bár PC-re nem jelent meg a Batman: Arkham Knight DLC-je, a Batgirl: A Matter of Family a konzolos tulajdonosok ettől függetlenül már nyüstölhetik Barbara Gordon kalandját. Ezen alkalomból pedig fel is került a netre jó pár trailer, melyben mi is megcsodálhatjuk a DLC nyújtotta élményeket.

Azt azért megemlíteném, hogy a második jelenet a befejezést tartalmazza, így aki a majd egyszer megjelenő számítógépes porttal is szeretne játszani, az ne nézze meg. A csomag főgonosza Joker, aki elrabolja Gordon főfelügyelőt és a Seagate Amusement Parkban tartja fogva. Kiszabadítására Batgirl alias Barbara Gordon és Robin vállalkoznak. A történet egyébként nem ér fényes véget, hiszen megismerhetjük, hogyan került végül Barbara tolószékbe és lett egyébként Batman legfontosabb segítője.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #1
    "A történet egyébként nem ér fényes véget, hiszen megismerhetjük, hogyan került végül Barbara tolószékbe és lett egyébként Batman legfontosabb segítője."

    Komolyan? Ezt most megint be lett ide írva? A kommenteket nem olvassa senki az előző cikknél???

    Én végigvittem tegnap a DLC-t és NINCS... ISMÉTLEM NINCS BENNE az ominózus jelenet!!! Ahogy annál a cikknél is írtam nincs is értelme beletenni, ez egy különálló sztori. Az említett rész az ALPAJÁTÉKBAN van benne visszaemlékezés formájában. Annak ehhez a sztorihoz SEMMI köze. Az ilyen cikkel félrevezeted az olvasókat és olyat állítasz egy termékről (jelenleg a Batgirl DLC-ről) AMI NEM IGAZ!
    Bakker......