Ötvös Tibor

Batman: Arkham Knight - valami készül Gothamben

Valami nagy bejelentéssel készül a hétre a Rocksteady a Batman: Arkham Knight kapcsán.

A Batman: Arkham Knight már PC-n is élvezhető teljesítményt produkál, így most már koncentrálhatunk a különböző extra tartalmakra a hírrovatban és a monitorok előtt. A Rocksteady pedig készül is valami nagy dologgal, hiszen a Facebook-oldalukon múlt héten kitették a feljebb is látható képet Denevéremberről és alá csak ennyi került: Valami NAGY jön a jövő héten...

Természetesen ennél többet nem árultak el, de a legtöbb rajongó szerint egy újabb DLC-vel leszünk gazdagabbak a héten - vagy legalábbis a bejelentéssel biztosan. Eddig ugyanis csak a Harley Quinn illetve a Batgirl főszereplésével megjelentetett DLC-ket nyüstölhettük és bármennyire is élvezetesre sikeredtek, azért nem voltak túl hosszúak. Persze lehet, hogy csak egy méretileg NAGY karaktert kapunk, de a legtöbben mégis Joker, Doomsday vagy Lex Luthor szereplését vizionálják. Reményeink szerint hamarosan kiderül mire készülnek a srácok.

Közben pedig a Rocksteady leleplezett két DLC-t is. A szeptemberi csomagban Nightwing, az októberi pakkban pedig Macskanő kap saját történetet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    a tököm tele van már a cross overekkel.
  • Zombee #1
    Mit keresne benne Doomsday vagy Luthor...?