Gyurkity Péter

Két változatban jön a Moto X4

Mégpedig dock-csatlakozóval, amelynek révén további kiegészítőkkel bővítik a listát.

Még decemberben bukkant fel az első kép a Motorola új zászlóshajójáról, amelynek hitelességét a napokban erősítette meg Evan Blass. A sokak által ismert forrás hírét most újabb beszámolók egészítik ki, ennek köszönhetően pedig további részleteket tudhatunk meg az érkezőben lévő okostelefonokról.

Egy Twitter-bejegyzésben újabb képek bukkantak fel a napokban, amelyekről eredetileg úgy gondolták, hogy egyazon készüléket ábrázolják. Az ezt követően megjelent további részletekből azonban kiderült, hogy két eltérő példányról van szó, amelyek csak külsejüket illetően egyeznek meg egymással, így mindketten egy hátoldali dock-csatlakozóra támaszkodnak, amely bizonyos kiegészítők (sztereó hangszórók, projektor, hosszabb üzemidő, illetve erősebb tokok) alkalmazását is lehetővé tenné.

A fekete burkolattal érkező Vector Thin egy 5,5 hüvelykes, 1440p felbontást támogató OLED-kijelzőt kapott, amelyhez a Snapdragon 820 chip, 3 vagy 4 GB RAM, 32 GB-os tároló, egy 13 megapixeles OIS-kamera, valamint egy 2600 mAh-s akkumulátor társul, 5,2 mm-es vastagsággal. A fehérben látható Vertex ehhez képest 1080p felbontást, a Snapdragon 625 chipet, 2 vagy 3 GB memóriát, 16 vagy 32 GB-os tárolót, egy 16 megapixeles kamerát, valamint egy 3500 mAh-s akkumulátort kínálna, itt a vastagság 7 mm-re ugrik.

A megjelenés a képek alapján augusztus 24-én esedékes, de a két telefonnal talán már a június 9-én induló Lenovo Tech World alatt is találkozhatunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!