Gyurkity Péter

Érkezőben a Moto G4 Plus

Erre utal egy kép, miközben a cégnek a garanciás cserékkel gyűlt meg a baja.

A Lenovo által nemrég felvásárolt Motorola (pontosabban az eredeti cég telefonos üzletága) eddig a Moto G három generációját dobta piacra, most pedig a jelek szerint érkezőben van a negyedik családtag, amely jó eséllyel két eltérő változatban jelenik meg.

Ezúttal is az @evleaks Twitter-hírfolyamában felbukkant bejegyzés révén értesültünk a várható megjelenésről, amelyet hardveres információk hiányában egyetlen kép egészített csak ki. Evan Blass nem sokkal később megerősítette, hogy valóban a Moto G4 Plus készülékről van szó, a név azonban arra utal, hogy létezik egy alap változat is, a "Plus" pedig egy némileg nagyobb kijelzővel érkezik. A képen mindenesetre az egyetlen fizikai gomb látható, ez valószínűleg az ujjlenyomat-olvasót is tartalmazza, míg a megjelenés időpontjáról egyelőre nem esett szó.

Eközben több felhasználó arról számolt be, hogy az utóbbi hetekben meggyűlt a bajuk a garanciás cserékkel. Hiába mondta fel ugyanis a szolgálatot némely készülék még a garancia lejárta előtt, a Motorola megtagadta azok kicserélését, mégpedig arra hivatkozva, hogy nem áll rendelkezésükre a szükséges utánpótlás. Normál körülmények között a gyártó javított, illetve csomagolás és kiegészítők nélküli példányokkal pótolná a meghibásodott és a tönkrement készülékeket, ezek hiányában azonban nem tudnak mit tenni. Érdekes módon az ár visszafizetését is megtagadták, a negatív választ pedig azzal igyekeztek ellensúlyozni, hogy mindent elkövetnek a hatékony támogatás érdekében.

A fejleményeket egyesek összekötik a cégvezetés cseréjével, vagyis ők a Lenovo illetékeseit hibáztatják. Meglátjuk, hogy az ügy miként oldódik majd meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!